VPN Tavsiyesi

Makaleler
24
Yer
Kars
Koysun, biraz da kendine koysun. VPN satın alacağım sırf bu cahillere inat. Bedava VPN yok mu? Var. Tamam işte. :D
VPN Olmadan yasaklı sitelere girmemizi sağlayan çok basit bir program vardı. Adı ise; "GoodByeDPI" adında bir yazılım. Yasaklı site olan Wikipedia üzerinde işe yarıyor. Ancak, o programın ülkeyi başka bir ülke gibi gösterme özelliği yok sanırım. Yani sonuç olarak iyi bir VPN almak lazım iyi bir hız için.

VPN Olmadan yasaklı sitelere girmemizi sağlayan çok basit bir program vardı. Adı ise; "GoodByeDPI" adında bir yazılım. Yasaklı site olan Wikipedia üzerinde işe yarıyor. Ancak, o programın ülkeyi başka bir ülke gibi gösterme özelliği yok sanırım. Yani sonuç olarak iyi bir VPN almak lazım iyi bir hız için.
Hotspot Shield var, NordVPN var, TunnelBear var. Hiçbiri mi olmadı? Direkt TOR ağı. :D

Hotspot Shield var, NordVPN var, TunnelBear var. Hiçbiri mi olmadı? Direkt TOR ağı. :D
Ben size canavar gibi ücretsiz bir VPN yazılımı önereceğim. SoftEther VPN Client Manager İndirip, kurun. Bu yazılım, bilgisayarınıza sanal Ethernet sürücüsü kurar. Böylece, tüm bilgisayarınızı VPN haline getirir. MAC Adresinizi bile gizler ve yerine sanal bir MAC adresi oluşturur. Asıl gerçek VPN bence budur. Bütün bilgisayarınızı kaplayan bir VPN bu. Tüm tarayıcılardan tutun, Türkiye'de erişimi engellenmiş bir oyun sunucusuna bile, oyunu açarak girebilirsiniz.

İşte aradığım şey. Sağolun @Erdem Alsırt.
Rica ederim. Windows 10 Mağazasından Netflix uygulamasını kullanmanızı tavsiye ederim. VPN'yi çalıştırdığınız anda, o uygulamayada mantıken VPN ile girmiş olursunuz. Bu arada, Netflix her tarayıcıdan yüksek çözünürlüğü vermek istemiyor yani desteklemiyor. Genelde Windows 10 Mağazasındaki Netflix uygulamasıyla en fazla 4K çözünürlüğe kadar destek veriyor. Bu sebeple, en iyisi Netflix uygulaması.

Ben size canavar gibi ücretsiz bir VPN yazılımı önereceğim. SoftEther VPN Client Manager İndirip, kurun. Bu yazılım, bilgisayarınıza sanal Ethernet sürücüsü kurar. Böylece, tüm bilgisayarınızı VPN haline getirir. MAC Adresizi bile gizler ve yerine sanal bir MAC adresi oluşturur. Asıl gerçek VPN bence budur. Bütün bilgisayarınızı kaplayan bir VPN bu. Tüm tarayıcılardan tutun, Türkiye'de erişimi engellenmiş bir oyun sunucusuna bile, oyunu açarak girebilirsiniz.
Kaydettim bunu, belki işe yarar bir gün 🙂

Kaydettim bunu, belki işe yarar bir gün 🙂
Mesela yerli bir oyun vardı. Adını unuttum ama kısa bir süreliğine nedense Türkiye'de erişimi yasaklanmıştı. Sadece Avrupa'da sunucuların girilmesine izin veriliyordu. VPN'yi indirip, çalıştırdım ve oyun sunucusuna girebildim. Ama oyun FPS türü bir oyundu.

Ben size canavar gibi ücretsiz bir VPN yazılımı önereceğim. SoftEther VPN Client Manager İndirip, kurun. Bu yazılım, bilgisayarınıza sanal Ethernet sürücüsü kurar. Böylece, tüm bilgisayarınızı VPN haline getirir. MAC Adresinizi bile gizler ve yerine sanal bir MAC adresi oluşturur. Asıl gerçek VPN bence budur. Bütün bilgisayarınızı kaplayan bir VPN bu. Tüm tarayıcılardan tutun, Türkiye'de erişimi engellenmiş bir oyun sunucusuna bile, oyunu açarak girebilirsiniz.
Dediğiniz mantıkla CS 1.6'da sunucu adminlerini delirtip, ceza yedikten sonra VPN açıp "ANTIADMIN" adıyla tekrar giriyordum. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı