VPN üzerinden virüs bulaşabilir mi?

Backdoor için dediğiniz yerde established yazanların pıd kodunu Görev Yöneticisi'nden kontrol ettim hocam. Bir sorun gözükmüyor. Telefonu da tarattıktan sonra rahat uyuyabilirim sanırım. :D

Evet telefonuda tarayın hiçbir şey çıkmazsa rahat uyuyabilirsiniz.

Keşke GoodbyeDPI kullansaydınız sağlık olsun. Bir daha adını bilmediğiniz vpnler veyahut başka uygulamalar ile iç içe olmayın.

Maili tekrar alabildi. Nasıl oluyor bu. Pcyi tamamen temizlediğime eminim. telefonda da bir şey çıkmadı hocam. ?
Pc'yi nasıl tamamen temizlediniz? Format attınız mı? Genelde bazı kişiler virüs uygulamalarına kendini göstermeden bilgisayarda yer edinebiliyor. Format şart o yüzden.

Keşke GoodbyeDPI kullansaydınız sağlık olsun. Bir daha adını bilmediğiniz vpnler veyahut başka uygulamalar ile iç içe olmayın.

Pc'yi nasıl tamamen temizlediniz? Format attınız mı? Genelde bazı kişiler virüs uygulamalarına kendini göstermeden bilgisayarda yer edinebiliyor. Format şart o yüzden.
USB ile hard format attım. Diskleri tamamen formatladım. Bu usblere tam virüs kontrolü yaptım. Bir sorun gözükmedi. Karspersky plus tam zamanlı çalışıyor. Dediğiniz backdoor kontrolünde yabancı bir şey yoktu. Anlamadım nasıl alabiliyor.

USB ile hard format attım. Diskleri tamamen formatladım. Bu USB'lere tam virüs kontrolü yaptım. Bir sorun gözükmedi. Kaspersky Plus tam zamanlı çalışıyor. Dediğiniz backdoor kontrolünde yabancı bir şey yoktu. Anlamadım nasıl alabiliyor.

Hocam hesaplarınızda 2 faktörlü doğrulama açın ve mümkünse şifrelerinizi güçlü şifre araçları ile oluşturun. Yüksek ihtimalle önceden kurtarma mailine kendi mailini ekledi adam oradan giriş yapıyor. Kurtarma mailini / telefonu kontrol et.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı