Vpnify VPN iyi midir?

BerkayBilgin1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Google Play bağımsız olarak belgeli olduğundan bazı VPN programlarını belirtmekte. Vpnify uygulaması da bu uygulamalar arasında ve bunu kullanıyorum. Bu forumda kullanan var mı bir sorun oluşturur mu? Proton kullanıyordum fakat telefondaki programlar için ayrı ayrı VPN hizmeti için halihazırda 2000 lira yıllık ücret istiyor ki çok pahalı. Kaspersky düşünüyorum ama çok sık VPN kullanan biri de değilim daha çok ev ağındayım.

Merhaba, Google Play bağımsız olarak belgeli olduğundan bazı VPN programlarını belirtmekte. Vpnify uygulaması da bu uygulamalar arasında ve bunu kullanıyorum. Bu forumda kullanan var mı bir sorun oluşturur mu? Proton kullanıyordum fakat telefondaki programlar için ayrı ayrı VPN hizmeti için halihazırda 2000 lira yıllık ücret istiyor ki çok pahalı. Kaspersky düşünüyorum ama çok sık VPN kullanan biri de değilim daha çok ev ağındayım.
Hocam alacaksanız bence alın kasper hem antivirüs olarak kullanırsınız hem vpn.

VPN'lerin aşağı yukarı kalite sıralaması bu şekilde.

Liste, kullanıcıların mahremiyetine, yazılımlarının güvenliklerine, piyasada ne kadar adı sanı olduklarına, politikalarının ne olduklarına ve paylaşıp paylasmadıklarına göre listeleniyor.

IMG-20240809-WA0007.jpg

Ben AdGuard VPN kullanıyorum, memnunum. Ülke seçmene olarak tanıyor, saçma sapan reklamlar vermiyor, sadece hariç ettiğiniz uygulamalarda çalışıyor veya sadece onlarda çalışmıyor.

İllaki ücretli olsun diyorsanız mullvad VPN kullanabilirsiniz. Sabit fiyat politikası ve sıfır veri barındırması aşırı iyi. Surfshark, NordVPN vb. uygulamalar genelde uzun süreli alımlarda ucuz oluyor. Mullvad her zaman 5 euro. Tek problemi sunucu sayılarının biraz az olması.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı