VR önerisi

xienion

Hectopat
Arkadaşlar VR almak istiyorum ama hangi marka iyi bilmiyorum. Hiç VR konusunda bilgim yok yani hangi marka iyidir değildir bilemem fiyat önemli değil yardım eder misiniz?

Vr ne için istiyorsunuz? Satın alanların %80i alıp en fazla 1 ay kullanıyor. sonra ya dolaba kaldırıyor ya da ikinci elde satıyor. Geri kalan %20lik bölüm hasta simülasyon oyuncusu.
En yeni çıkan modele göre sıralayayım.
Apple vision pro aşırı pahalı ve şikayet çok. millet sürekli kafasına taktığı için göz ağrısı ve baş ağrısı çeken çok.

Onun haricinde oculus quest 3 > oculus quest 2 > pico4.
İkinci el bakabilirsiniz.
Sony playstation vr yazmadım çünkü steam ile uyumlu değil. Sadece playstation markete bağlı kalırsınız

Vr ne için istiyorsunuz? Satın alanların %80i alıp en fazla 1 ay kullanıyor. sonra ya dolaba kaldırıyor ya da ikinci elde satıyor. Geri kalan %20lik bölüm hasta simülasyon oyuncusu.
En yeni çıkan modele göre sıralayayım.
Apple vision pro aşırı pahalı ve şikayet çok. millet sürekli kafasına taktığı için göz ağrısı ve baş ağrısı çeken çok.

Onun haricinde oculus quest 3 > oculus quest 2 > pico4.
İkinci el bakabilirsiniz.
Sony playstation vr yazmadım çünkü steam ile uyumlu değil. Sadece playstation markete bağlı kalırsınız
Ya böyle bir kaç merak ettiğim oyun var onları oynamak için istiyorum. Sonrasında ne yaparım bilemedim teşekkür ederim.

Ya böyle bir kaç merak ettiğim oyun var onları oynamak için istiyorum. Sonrasında ne yaparım bilemedim teşekkür ederim.
Rica ederim. Vr içinde oynanabilecek bence en iyi oyun half life alyx. Bir iki oyun oynadıktan sonra sürekli aynı şeyleri yaptığınız için sıkılacaksınız.
Vr ın asıl oyun hastaları ya araba simülasyonu oynuyor ya uçuş simülasyonu yada starwars squadron oynuyorlar deliler gibi. Simülasyon hastası değilseniz üzgünüm sizde çabuk sıkılacaksınız. O yüzden tavsiyem sıfırına yüksek fiyat vermeyip 2.el almanızdır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı