VR Ticareti Yapmak

emin.aknn

Decapat
Akdeniz'de turizm bölgelerinde tezgah kurup VR gözlük kiralanması yapmayı düşünüyorum. Bu işi yapanların sistemlerine baktığımda gayet basit Android'de olan VR oyunlarla bu işi çözmüşler ve bana hiç tatmin edici gelmedi. bu konu hakkında bilgi sahibi ve önerisi olan var mı teknik açıdan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben AVM'lere VR stantları kuran bir firmanın yazılım ve donanım tarafına bakıyorum tek başıma. Şubelerde yaşanan sıkıntılara uzaktan bağlantı ile çözüm sağlamaya çalışıyorum aynı zamanda.

HTC Vive veya Pro versiyonunun yanı sıra iyi bir sistem, mümkünse gözlükteki görüntüyü aktaracağın büyük bir TV olması gerekiyor ki müşteri çekebilesin.

Daha kurumsal ve ticari anlamda kontrol edilebilir, şube sayısını artıracağın bir iş düzeni için kendi kullanımına özel bir yazılım geliştirmen veya bu işi bir başkasına yaptırman gerekebilir; başlangıç seviyesinde olmasa da olur.

Fiyat politikası açık ve net olmalı; müşteri kaç dakikası kaç para olduğunu bilmeden kolay kolay yanaşmaz. Pahalıysa da yaz, müşteri görsün neyin ne olduğunu.

Eğer bahsettiğin çok daha giriş seviyesi, basit düzeyde VR gözlükleri ise o konuda fikir belirtemem. Ancak kalıcı gelir sağlamak istiyorsan yukarıda belirttiğim ekipmanlar olmalı ki insanlar gelip oynasın, ekipman sağlam olmadığı sürece gerçeklik oluşmayacaktır.
Standı nereye kuracağın da çok önemli, yaz mevsimi iş yapıp da kış mevsimi sinek avlama; bu bağlamda AVM'ler yerine göre daha iyi iş tutturabiliyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı