VR300 modemi değiştirmeli miyim?

Katılım
9 Mayıs 2015
Mesajlar
1.857
Çözümler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
İhracat departmanı
Yaklaşık 2 yıldır kullanıyorum. 2.4 GHz kablosuz performansından memnun değilim pek. 5 GHz'i kullanmıyorum. Anten sinyal gücü daha iyi olan VDSL modemler nelerdir? 5GHz'e ihtiyacım yok. N olması yeterli. VR300'de 4 anten var ama 2 tanesi 5GHz için, 2 side 2.4 için. Diğer modemlerinde anten gücü en fazla 5dBi yazıyor. Yani sadece 2.4GHz için anten sayısı 2'yi geçmiyor.
 
Kullandığınız modem gayet iyi, değiştirmenize gerek yok. Bende VR1200 kullanıyorum, 120 metrekare evin her bölgesinden çekmiyor.
Aslında şu an bende bunun sebebinin 2.4'den kablosuz alıp kablosuz dağıttığım RE200 Access Point olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden WR940N Router'ı üst katta modemden kablolu bir şekilde alacağım.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı