VRAM yükseltme nasıl yapılır?

VRAM attırılabilir diyenler elimde köprü var isterseniz. Ekran kartı üretilirken belirleniyor zaten, yükseltme olmadığı için de aynı modelin farklı VRAM modellerini satıyorlar. 3050 4 GB VRAM-6 GB VRAM gibi. Bu konu da bu kadar uzamaması gerekiyordu. Arkadaşın sorunu cevaplayın geçin burada herkes birbirine yardım etmeye çalışıyor.

Hocam normal koşullarda arttırmak olanaksız ama işi abartıp yeni PCB uyarlarsak ve bellek uyarlayıcısı kısmını entegre edebilirsek bu mümkün.

Hocam normal koşullarda arttırmak olanaksız ama işi abartıp yeni PCB uyarlarsak ve bellek uyarlayıcısı kısmını entegre edebilirsek bu mümkün.

Dediğim gibi kartları üretirken insanlar uğraşmasın diye varyasyon üretiyorlar. Laptoplarda VRAM yükseltme mümkün değil, masaüstünde durum nasıl bilmiyorum.

Dediğim gibi kartları üretirken insanlar uğraşmasın diye varyasyon üretiyorlar. Laptoplarda VRAM yükseltme mümkün değil, masaüstünde durum nasıl bilmiyorum.

Laptoptada mümkün ama yani donanımsal değişiklikler ile mümkün. Yani çok uçuk kaçık bir ihtimal yani.

Mining zamanında 16 GB RX 570'ler vardı VRAM'leri yükseltilmiş, ekstrem durumlar yani. Yapılır ama gerekli mi tartışılır?

Bir tek miningde işe yarıyordu oda herhalde yani frekans değerleri yükselmediği için kare hızını etkilemiyordu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı