VRAM'i bozuk ekran kartını tamir ettirmek mi satmak mı?

eyupkaya

Megapat
Daha fazla  
Elimde MSI marka VRAM'i bozuk GTX1650 ekran kartı var görüntü vermekte ama verdiği görüntü üzerinde mavi çizgiler var. Bu ekran kartını yaptırsam kaça mal olur veya satabileceğim yerler mevcut mudur?

Elimde MSI marka VRAM'i bozuk GTX1650 ekran kartı var görüntü vermekte ama verdiği görüntü üzerinde mavi çizgiler var. Bu ekran kartını yaptırsam kaça mal olur veya satabileceğim yerler mevcut mudur?
2. el sitelerinden satabilirsiniz. Ekran kartı biraz eski ve düşük model olduğu için yaptırmanızı pek mantıklı göremiyorum.

İrade meselesi hocam ama bana kalsa sat.

Peki kime nereye satabilirim tamir yapan birkaç yeri aradım almak istemediler ellerinde fazlaca bulunduğu için.

Nasıl bir mavi çizgiler var açıklayabilir misiniz? Veya resim paylaşabilir misiniz?

Monitör üzerinde yatay biçimde mavi çizgiler mevvcut fotoğrafı bulursam atarım hocam.

Nasıl bir mavi çizgiler var açıklayabilir misiniz? Veya resim paylaşabilir misiniz?

Dosya Ekleri

• WhatsApp Image 2025-04-09 at 18.14.36.jpeg
    WhatsApp Image 2025-04-09 at 18.14.36.jpeg
    130,4 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
Hocam yaptırsanız bile, gene bozulabilir en iyisi satıp geçmek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı