2. el sitelerinden satabilirsiniz. Ekran kartı biraz eski ve düşük model olduğu için yaptırmanızı pek mantıklı göremiyorum.Elimde MSI marka VRAM'i bozuk GTX1650 ekran kartı var görüntü vermekte ama verdiği görüntü üzerinde mavi çizgiler var. Bu ekran kartını yaptırsam kaça mal olur veya satabileceğim yerler mevcut mudur?
İrade meselesi hocam ama bana kalsa sat.
Nasıl bir mavi çizgiler var açıklayabilir misiniz? Veya resim paylaşabilir misiniz?
Nasıl bir mavi çizgiler var açıklayabilir misiniz? Veya resim paylaşabilir misiniz?
Hocam bu her zaman mı oluyor? Yoksa sadece yük altında iken mi?Peki kime nereye satabilirim tamir yapan birkaç yeri aradım almak istemediler ellerinde fazlaca bulunduğu için.
Monitör üzerinde yatay biçimde mavi çizgiler mevvcut fotoğrafı bulursam atarım hocam.
O da riskli işlemHocam ekran kartını fırınlayın duzelıyor diye bılıyorum![]()
O da riskli işlem@FehmiDogru.js hocamın bizzat başına gelen bir olay var fırınlama konusunda, anlatmak isterse kendisi bahsedebilir burada
![]()
Hocam yaptırsanız bile, gene bozulabilir en iyisi satıp geçmek.Elimde MSI marka VRAM'i bozuk GTX1650 ekran kartı var görüntü vermekte ama verdiği görüntü üzerinde mavi çizgiler var. Bu ekran kartını yaptırsam kaça mal olur veya satabileceğim yerler mevcut mudur?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.