Vs550 Gürültü Sorunu

hayhaybaskan

Hectopat
Daha fazla  
Corsair vs550 550 watt PSU var. PC'yi açtığımda sadece PSU fazla ses yapıyor. Kasanın içini açıp elimle çalışan bütün fanları durdurdum ve sesin %80'i PSU'dan geliyor. Acaba çok güç harcadığı için mi fanlar hızlı çalışıyor? Çünkü PC yükte değilken bile fazla ses yapıyor. Aklımda 2 problem var.

• PSU çok yük altında çalışıyor ve kendini zorluyor.
  • Ya da Coil Whine problemi var.
PSU'yu garantiye yollayamam çünkü Avustralya'dan geldi. Sizce bu sesi nasıl azaltabilirim? Yardımlarını bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam videoyu yarına atabilirim ancak. Ses sorunu ise ben cpu fan hariç bütün fanları kapatıyorum cpu fanıda elimle durduruyorum ve kasadan gelen sesin %90'ı psu dan geliyor. Ses fan dönmesinden daha çok cızırtıya benziyor.

Birde pc yi açınca kasanın yan tarafı titriyor. Öncelikle vidaların arasına somon koyacağım sıkıntı devam ederse yeni bir fan alacağım çünkü ses beni çok rahatsız ediyor.

Somon sesi kesmez. Onun için Akasa 20 x Sessizleştirici Silikon Fan Vidas (AK-MX003) Fiyatı lazım.

Hayır. CW bobin vızıldaması diye geçiyor yani PSU nun içindeki bobinlerden ses geliyor.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
recep abi burda anlatıyor. İstersen bunu izle.

Bu ürünü alacağım çünkü sıkıntım cw değil kasayı titrettiği için çıkıyor şuan fark ettim. Eğer olurda yanılmışsam geri dönüş yaparım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…