M metinich Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 193 Çözümler 1 2 Temmuz 2020 #1 Merhaba, sistemi toplayalı 3 hafta civarı bir süre olmuştur tahminimce. PSU taraflarından böyle bir ses geliyor. Sebebi nedir? Bir problem yaratır mı? Videoları aşağıya bırakıyorum, umarım ses net gelmiştir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Son düzenleyen: Moderatör: 2 Temmuz 2020
Merhaba, sistemi toplayalı 3 hafta civarı bir süre olmuştur tahminimce. PSU taraflarından böyle bir ses geliyor. Sebebi nedir? Bir problem yaratır mı? Videoları aşağıya bırakıyorum, umarım ses net gelmiştir. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 2 Temmuz 2020 #2 PSU sarı etiketli VS550 mi? Siyah etiketli VS550 mi? Artı 0 Eksi
SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2020 #3 Ben de sarı etiketli VS450 var hiçbir sorun yok 1 senedir kullanıyorum ses mes yok yani ürün defolu olabilir Artı 0 Eksi
Ben de sarı etiketli VS450 var hiçbir sorun yok 1 senedir kullanıyorum ses mes yok yani ürün defolu olabilir
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 2 Temmuz 2020 #4 Coil Whine olabilir sanırım. Performansa etki etmez sadece ses olur. Son düzenleme: 2 Temmuz 2020 Artı 0 Eksi
KS KS M metinich Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 193 Çözümler 1 2 Temmuz 2020 #5 301230 dedi: PSU sarı etiketli VS550 mi? Siyah etiketli VS550 mi? Genişletmek için tıkla... Siyah etiketli. memorishy dedi: Coil Whine olabilir sanırım. Genişletmek için tıkla... Sürekli olmuyor,yük altında ya da ısındığında sanırım oluyor. Artı 0 Eksi
301230 dedi: PSU sarı etiketli VS550 mi? Siyah etiketli VS550 mi? Genişletmek için tıkla... Siyah etiketli. memorishy dedi: Coil Whine olabilir sanırım. Genişletmek için tıkla... Sürekli olmuyor,yük altında ya da ısındığında sanırım oluyor.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 2 Temmuz 2020 #6 metinich dedi: Siyah etiketli. Sürekli olmuyor,yük altında ya da ısındığında sanırım oluyor. Genişletmek için tıkla... Siyah etiketlilerde kronik sorunlar düzeltildi. Yük altına girince ve ısındığında çıkan ses normal, Coil Whine sorununuz var, maalesef bir çözümü yok. Artı 0 Eksi
metinich dedi: Siyah etiketli. Sürekli olmuyor,yük altında ya da ısındığında sanırım oluyor. Genişletmek için tıkla... Siyah etiketlilerde kronik sorunlar düzeltildi. Yük altına girince ve ısındığında çıkan ses normal, Coil Whine sorununuz var, maalesef bir çözümü yok.
memorishy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 2.063 Makaleler 19 Çözümler 16 Yer Giuseppe Meazza 2 Temmuz 2020 #7 metinich dedi: Siyah etiketli. Sürekli olmuyor,yük altında ya da ısındığında sanırım oluyor. Genişletmek için tıkla... Zaten yük altında ses çıkarıyorlar diye biliyorum. Artı 0 Eksi
metinich dedi: Siyah etiketli. Sürekli olmuyor,yük altında ya da ısındığında sanırım oluyor. Genişletmek için tıkla... Zaten yük altında ses çıkarıyorlar diye biliyorum.
KS KS M metinich Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 193 Çözümler 1 2 Temmuz 2020 #8 Çok teşekkürler, kaderimizdir deyip boyun eğmemiz gerekiyor sanırım. Artı 0 Eksi
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 2 Temmuz 2020 #9 metinich dedi: Çok teşekkürler,kaderimizdir diyip boyun eymemiz gerekiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Maalesef, çok sinir bozucudur Coil Whine. Şuan notebook kullandığım için yaşamıyorum da, masaüstüne geçince yaşamaktan korkuyorum. Artı 0 Eksi
metinich dedi: Çok teşekkürler,kaderimizdir diyip boyun eymemiz gerekiyor sanırım. Genişletmek için tıkla... Maalesef, çok sinir bozucudur Coil Whine. Şuan notebook kullandığım için yaşamıyorum da, masaüstüne geçince yaşamaktan korkuyorum.