VSDC Video Editor Windows 10'u felç ediyor!

MuratKinq

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
Sevgili arkadaşlar aylardır PC'de bir sorun var, açılması 10 dakikayı buluyor ve sürekli kasıyordu. Ne yaptımsa düzeltemedim, PC özelliklerim altta, imzamda bulunması gerekiyor. Windows 10 sıfırlama gerçekleştirdim ve PC düzeldı. Hem kasması ortadan kalktı, hem de açılışı 10 saniye gibi kısa bir süreye düşmüştü. Bunun nedenini bugün buldum ve sizlerle de paylaşmak istedim. Video düzenlemeleri yaptığım bir program var VSDC Video Editor. Windows 10'u sıfırladıktan sonra onlarca program yükledim hiçbirinde bir problem olmadı ama yüklediğim bu malum program ''Bu uygulamanın bilgisayarda değişiklik yapmasına izin veriyor musunuz?'' diye bir soru sordu ve kabul ettim, program yüklendi ve Windows 10 sıfırlamadan önceki haline geri döndü. Kasmalar ve yavaş açılmalar başladı. Hemen programı kaldırdım ve PC yeniden başlattım ve sorun çözülmüştü.

Buraya bu yazıyı yazmadan önce bilgi kirliliği olmasın diye defalarca açtım kapadım PC'yi sorun çözülmüştü, tekrar yükledim aynı programı ve yine sorun başladı sırf tamamen emin olmak için denedim ve sonuç böyle. Bu programda ne varsa Bellek ve Disk kullanımını tavan yaptırıyor.

Ek olarak bana ücretsiz video düzenleyebileceğim 'videoya yazı ekleme', 'müzik ekleme' gibi özellikleri olan bir program biliyorsanız önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı