Vsync açılmalı mı?

• Konuyu başlatan 2u1cvx
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 13
  • Görüntüleme 145
Yok bazen AAA oyunlarda ekran gidip geliyor, acaba bunları yapsam ekran kartından yükü biraz çeksem ekran gidip gelme sorunu çözülür mü?

Bunun yerine ekran kartı ısınıyor mu diye kontrol edip, aşırı ısınma varsa fiziksel temizliğini yapıp, bu işlemden sorna sıcaklıklar düşmüyorsa termel macun değişimi yapmanız daha mantıklı olur. Yine bahsettiğinizi yapmaktansa MSI Afterburner ile undervolt yapın.

Bunun yerine ekran kartı ısınıyor mu diye kontrol edip, aşırı ısınma varsa fiziksel temizliğini yapıp, bu işlemden sonra sıcaklıklar düşmüyorsa termel macun değişimi yapmanız daha mantıklı olur. Yine bahsettiğinizi yapmaktansa MSI Afterburner ile undervolt yapın.

Sıcaklıklar bayağı iyi aslında, hotspot 68 derece falan FurMark testlerinde. Acaba diyorum PSU yetersiz mi geliyor. Arc Raiders, Rust gibi oyunlarda bir süre sonra ekran renkleri değişiyor, bulanıklaşıyor ekran tamamen gidiyor ama PC çalışıyor ve sesleri duyuyorum falan. 650 watt Rampage PSU 4 yıllık. Ondan şüpheliyim. Eğer V-Sync ve çözünürlük düşürmek ekran kartının çektiği Watt'ı da düşürüyorsa diye sordum.

Sıcaklıklar bayağı iyi aslında, hotspot 68 derece falan FurMark testlerinde. Acaba diyorum PSU yetersiz mi geliyor. Arc Raiders, Rust gibi oyunlarda bir süre sonra ekran renkleri değişiyor, bulanıklaşıyor ekran tamamen gidiyor ama PC çalışıyor ve sesleri duyuyorum falan. 650 watt Rampage PSU 4 yıllık. Ondan şüpheliyim. Eğer V-Sync ve çözünürlük düşürmek ekran kartının çektiği Watt'ı da düşürüyorsa diye sordum.
PSU'dan olabilir ben de aynı sorunları yaşadım. Ya da kart aşırı yük altında benden bu kadar diyebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı