Vücudumdan İğreniyorum

• Konuyu başlatan nvyst
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 3.863
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nvyst

Kilopat
Daha fazla  
Vücudumdan iğrenmemin sebebi iç organlarımızı çok yakından görüp dokunmuş olmam. Mesela ciğerler, bağırsak, kalp ve en çokta beyin. İç organlarımız vıcık vıcık, çıkardığı sesler tiksindirici ve görüntüsü de öyle. Artık takıntı haline geldi kendimden kaçmak gibi bir lüksüm de yok. Eğer ilerlerse sırf bu sebepten hayatımı sonlandırabilirim. Ne yapmamı önerirsiniz?

O organlarının içinde işlerin tam olarak nasıl döndüğünü bilseydin yaradana nasıl şükredeceğini bilemezdin. O çirkin görüntü çok güzel bir tenle örtülmüş nesinden tiksiniyorsun ? Sen mücevherden daha değerli bir can taşıyorsun ve bu mükemmel sanatçılığı kendi iradenle mi sonlandıracaksın ? Tek bir gözün için dünyayı verseler verir misin ? Artık sen nasıl bir zenginlikle yaşadığını hesap et. Gözü, eli, ayağı, kulağı veya başka uzuvları olmadan hayatını sürdürenler var ve sen bu lüksü beğenmiyorsun öyle mi ?

Kıvırcık saçlarımdan nefret ediyorum diye konu açan da sensin. Yaş kaç?

O organlarının içinde işlerin tam olarak nasıl döndüğünü bilseydin yaradana nasıl şükredeceğini bilemezdin. O çirkin görüntü çok güzel bir tenle örtülmüş nesinden tiksiniyorsun ? Sen mücevherden daha değerli bir can taşıyorsun ve bu mükemmel sanatçılığı kendi iradenle mi sonlandıracaksın ? Tek bir gözün için dünyayı verseler verir misin ? Artık sen nasıl bir zenginlikle yaşadığını hesap et. Gözü, eli, ayağı, kulağı veya başka uzuvları olmadan hayatını sürdürenler var ve sen bu lüksü beğenmiyorsun öyle mi ?
İmana geldim hocam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı