Phanzox
Decapat
- Makaleler
- 1
Genetik hocam.
Atsın fotoğrafı daha iyi olup olmadığını anlarız.
Genetik hocam.
Poz vermen lazım kanka. Kendini salma.2 aydır GYM'e gidiyorum. Kilo almak ve sağlıklı olmak için. Şu anda vücudum nasıl sizce? Nereleri çalışmalıyım (daha çok ağırlık vermeliyim)? Dalga geçmeyin ciddi bir soru şimdiden teşekkürler.
Zayıf olmamın sebebi düzenli kullanmam gereken bir ilaç var iştahsızlık yapıyor.
Atsın fotoğrafı daha iyi olup olmadığını anlarız.
Meali gelir mi?Ben çok iyiyim demedim ve sizin gibi hayalleri olan başka kişilerle de dalga geçiyorum bende kilom çok diye bir şey demedim.
Geçmiyorum olacak.Meali gelir mi?
13 yaşındayım bundan daha iyiyim (çalışmadan) 56 kiloyum kilo almak gerek daha çok çalış boy kaç?
2 aydır GYM'e gidiyorum. Kilo almak ve sağlıklı olmak için. Şu anda vücudum nasıl sizce? Nereleri çalışmalıyım (daha çok ağırlık vermeliyim)? Dalga geçmeyin ciddi bir soru şimdiden teşekkürler.
Zayıf olmamın sebebi düzenli kullanmam gereken bir ilaç var iştahsızlık yapıyor.
Gelişmek istiyorsan acilen kilo almalısın yoksa bundan 1 sene sonra da bu fizikten öteye gidemezsin. 2 ay için kayda değer gelişme yok çünkü yeterince kalori almıyorsun.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.