Vücut durumum nasıl?

2 aydır GYM'e gidiyorum. Kilo almak ve sağlıklı olmak için. Şu anda vücudum nasıl sizce? Nereleri çalışmalıyım (daha çok ağırlık vermeliyim)? Dalga geçmeyin ciddi bir soru şimdiden teşekkürler.
Zayıf olmamın sebebi düzenli kullanmam gereken bir ilaç var iştahsızlık yapıyor.
Poz vermen lazım kanka. Kendini salma.

Ben çok iyiyim demedim ve sizin gibi hayalleri olan başka kişilerle de dalga geçiyorum bende kilom çok diye bir şey demedim.

Çalışmadan derken Gym'e gitmeden demek istedim yanlış anlaşıldı kusura bakmayın.

2 aydır GYM'e gidiyorum. Kilo almak ve sağlıklı olmak için. Şu anda vücudum nasıl sizce? Nereleri çalışmalıyım (daha çok ağırlık vermeliyim)? Dalga geçmeyin ciddi bir soru şimdiden teşekkürler.
Zayıf olmamın sebebi düzenli kullanmam gereken bir ilaç var iştahsızlık yapıyor.

Yaşın kaç? Göğüs genetiğin iyiye benziyor göğüsten iyi verim alırsın. Her yerine aynı önemi ver güzel bir beslenme programı edin.
Skolyozun var mı? Buradan var gibi gördüm. Eğer varsa uzmandan destek al skolyozunun derecesine göre hareket önerileri yapar.

Gelişmek istiyorsan acilen kilo almalısın yoksa bundan 1 sene sonra da bu fizikten öteye gidemezsin.2 ay için kayda değer gelişme yok çünkü yeterince kalori almıyorsun.

Gelişmek istiyorsan acilen kilo almalısın yoksa bundan 1 sene sonra da bu fizikten öteye gidemezsin. 2 ay için kayda değer gelişme yok çünkü yeterince kalori almıyorsun.

Kalori karbonhidrat protein eşit alınmalı homeostazi sever böyle dengeli şeyleri vücut kendisini gösterir zaten ekstra takviye alıp kalbe yüklenmemeli çünkü gelişim çağında.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı