Vücut durumum nasıl?

Kalori karbonhidrat protein eşit alınmalı homeostazi sever böyle dengeli şeyleri vücut kendisini gösterir zaten ekstra takviye alıp kalbe yüklenmemeli çünkü gelişim çağında.

Dostum çok basit bir mantık. Kilo alamıyorsan daha çok yiyeceksin. Başka yolu yok. Mümkünse gainer kullanabilir.

Hocam ebat olarak büyüyebilmek için sınırları aşmanız lazım Max ağırlıkta Max sürede en az dinlenmeyle vahşi bir çalışma vücuda zarar vermeden sürekli yorgun düşerek belirli aralıklarla dinlenerek.

Mesajlarınız için teşekkürler ilk olarak söylemek istediğim haftada Max 3 gidebiliyorum ve bu fotolar no pump ilk başladığım fotoğraf ne yazık ki yok olsa onunla karşılaştırırız boyum 1.85 civarı kilom 67 bir de bazı arkadaşlar çalışmadım bundan daha iyiyim falan demiş o kadar iyiseniz sizinde bir fotonuzu bekleriz yemek konusunda ise kullandığım ilaç kullanınca yemek yemeye çalış sanki 3 öğün yemiş gibi hissediyorsun.
Düzgün bir şekilde cevap verenler teşekkür ederim.
Alttaki fotodakilerde kol.
Fotoğrafını atabiliyorsan at hadi, sanaldan iyiyim demek eziklemek kolay. Bir de 56 kilosun, bir olayın olsa anlayacağım da 56 kilo 😃
13 yaşındayım demiş bu konu açıldığı an kapanması gerekiyordu zaten :D
Hocam ebat olarak büyüyebilmek için sınırları aşmanız lazım Max ağırlıkta Max sürede en az dinlenmeyle vahşi bir çalışma vücuda zarar vermeden sürekli yorgun düşerek belirli aralıklarla dinlenerek.
Ağırlıklı çalışmanız gerek. Bir de biraz kilo almalısınız çok zayıfsınız.
Dostum çok basit bir mantık. Kilo alamıyorsan daha çok yiyeceksin. Başka yolu yok. Mümkünse gainer

Yaşın kaç? Göğüs genetiğin iyiye benziyor göğüsten iyi verim alırsın. Her yerine aynı önemi ver güzel bir beslenme programı edin.
Skolyozun var mı? Buradan var gibi gördüm. Eğer varsa uzmandan destek al skolyozunun derecesine göre hareket önerileri yapar.

2 ay için normal hocam. Sağlıklı bir şekilde kilo almaya ve kendinize kas kütlesi eklemeye devam edin. Bu bir süreç ve sabır istiyor hocam.
56 kilo ile daha iyi olup bir de daha çok kilo al mı diyorsun adama?

2 ayda Yunan tanrıları gibi olmayı beklemiyordun umarım.
Şu an yoldan herhangi biri ile karşılaşsam sanırım bu formda olur ya da daha iyi. En az altı ay ile bir yıl arası bir süreçte yavaş yavaş forma girmeye başlarsın.
Beslenme en önemlisidir bu sporun parçaları arasında. İştahınız olmasa bile bir tabağa koyup onu bitirme hedefiniz olmalı. Durumunuz normal. Katedilecek yolunuz çok. Düzenli bir bulk dönemi uygulanmalı.
13 yaşındayım bundan daha iyiyim (çalışmadan) 56 kiloyum kilo almak gerek daha çok çalış boy kaç?

Dosya Ekleri

• 20221126_201739.jpg
    20221126_201739.jpg
    81,7 KB · Görüntüleme: 87
  • VideoCapture_20221128-223242.jpg
    VideoCapture_20221128-223242.jpg
    20,6 KB · Görüntüleme: 92

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı