Vücut geliştirmede ilk ay

İnanılası gibi değil. Helal olsun.
Yarın gidiyorum hocam tatile, dönüşte video çekip hareket formunu da atarım. Progressive overload yapmaya dikkat ettim, her hafta kilo arttırdım ve gereksiz tekrar yapıp hipertrofiye yaramayan kas yormasından uzak durdum. Bilim ne derse o şekil ilerledim valla.

Gercekten 1 ayda yaptiysan tebrik ederim devam et kankam.

2 sene önce 1 ay gitmiştim, YKS sebebiyle bırakmıştım.
Triceps genetiğin on numara. 1 ayda 5 cm kol büyümesi mümkün bu arada. 29'dan 34'e yüksek testesteron (Natural / Kendi testesteronu) ve kreatin ile çıkılabilir. Birazcık sırt ve göğüs ağırlıklı gidersen zımba gibi olursun.

Eyvallah hocam . Fotoğraflar 24 veya 25. günden galiba, pozlamayı da öğrenmem lazım. Testosterone hormonum ne durumda bilmiyorum. Ama tıp okuyan bir abim kreatin kinaz değerimden yola çıkıp sert idman yaptığımı söyledi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250727_040525_Samsung Notes(1).jpg
    27,1 KB · Görüntüleme: 97
Vücudunu optimum seviyede kullanmışsın. Abinin dediği gibi sert idman yaptığından dolayı bu değer yüksek çıkmış. Kaslarında mikro yırtıklar oluşturuyorsun ve yorduğun için bu değer böyle çıkıyor. Ama off günlerinde yani kaslarında ki yırtıkların fixlendiği ve büyüdüğü günlerde bu değer düşer. Gelişim harika gerçekten. Bu yolda, bilimi kullanarak ilerlemeye devam etmek en iyisi.

Hepinize çok teşekkürler, başta dediğim gibi sol omuz hafif sakatlanınca motivasyonum düşmüştü ama tekrardan kendime geldim. Sakatlık dediğime bakmayın ilk defa yaptım diye zorlanmıştır ağır girdiğim için. Bilimsel idmandan devam hocam aynı sizin dediğiniz gibi, iyi akşamlar herkese.

@BrantPredokkrov komik olan ne dostum?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…