Vücut geliştirmede ilk ay

Triceps genetiğin on numara. 1 ayda 5 cm kol büyümesi mümkün bu arada. 29'dan 34'e yüksek testosteron (natural / kendi testesteronu) ve kreatin ile çıkılabilir. Birazcık sırt ve göğüs ağırlıklı gidersen zımba gibi olursun.

Büyümek değil mevzu ben eğitimli trainer değilim ama çok uzun süre bu sporu yaptığım için neyjn ne olduğunu biliyorum dün bir hocayada sordum süper güç falan olması lazım dedi, bir de salon da bu işe yıllarını veren doğal adamlar 25-35 arası giriyor 1 ayda 25'i set atmak ne kadar mantıklı bilemedim.

25 olmadığı kesin.
Hocam arkadaş 70 kilo, dediğine göre hayatında toplam 16 kere antrenman yapmış. Incline dumbell pressten bahsediyoruz hadi düz press yapsa bir nebze anlarım da incline da bu sürede bu ağırlık mümkün değil. Triceps pushdownda 60kg ve 90kg lat pulldown da aynı şekilde set atıyormuş. Ekstra olarak 1 ayda kola 5cm ekliyorsan deri çatlağı görmeme ihtimalin imkansıza yakın. 1 ayda bu ağırlıkları kalırıyorsa powerlifting camiasında yeni bir dünya yıldızına tanıklık ediyoruz.

Hocam arkadaş 70 kilo, dediğine göre hayatında toplam 16 kere antrenman yapmış. Incline dumbell pressten bahsediyoruz hadi düz press yapsa bir nebze anlarım da incline da bu sürede bu ağırlık mümkün değil. Triceps pushdownda 60kg ve 90kg lat pulldown da aynı şekilde set atıyormuş. Ekstra olarak 1 ayda kola 5cm ekliyorsan deri çatlağı görmeme ihtimalin imkansıza yakın. 1 ayda bu ağırlıkları kalırıyorsa powerlifting camiasında yeni bir dünya yıldızına tanıklık ediyoruz.
Kolları zaten 34cm gibi görünüyor ama önceki ölçümü büyük ihtimal yanlıştı dediklerinize katılıyorum, 5cm artamaz artsa da deri çatlakları oluşurdu kesinlikle.

Bende anlamadım filmi mi çekiyorlar başka bir şey mi?

Form yüzde yüz doğru değildir eyvallah ama kul hakkına giriyorsunuz bence. Yalan söylemek için bir sebebim yok. Olaylar gayet de dediğim gibi. Videom bu lat pull-down atarkenki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Form yüzde yüz doğru değildir eyvallah ama kul hakkına giriyorsunuz bence. Yalan söylemek için bir sebebim yok. Olaylar gayet de dediğim gibi. Videom bu lat pull-down atarkenki.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Konu formun ya da haraketleri yapıp yapmaman değil süre konusunda dürüst davranmıyorsun. Yukarda dediğim gibi 1 ayda bu ağırlıklara ulaştıysan. 1 yıl sonra seni ıpfde Türkiye birincisi olarak, 2 yıl sonra ise dünyada top 5te görmemiz gerekiyor. Powerlifting alanında dünya şampiyonu olacaksın bunu aksi düşünülemez. Çünkü bu ağırlıklara 1 ayda erişmek demek ilerki süreçlerde daha hızlı harakete adapte olup ultra hızlı şekilde ağırlık arttırman demek. Hangi koça, bu alanda tecrübeli insanlara sorarsan sor bu yorumu yapacaktır. Power alanında onlarca öğrencisi olan Deha Karahan hocaya yazarsan sana seve seve yardım edecektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı