Hiçbir şey görünmüyor ve zaten pek yukarı salmıyorsun gibi duruyor. Hareket aralığı çok kısa.Form yüzde yüz doğru değildir eyvallah ama kul hakkına giriyorsunuz bence. Yalan söylemek için bir sebebim yok. Olaylar gayet de dediğim gibi. Videom bu lat pull-down atarkenki.
Kart ödemelerini de mi atayım? Eskiden dümenden 1 ay gitmiştim diyorum ve öyle de zaten hatta tarihi veriyim 2023 yılının kasım ayı. Bu kadar inanmayan varsa Güngören'e gelebilir. Demin attığım videoyu başta atmadım çünkü üstteki arkadaşın dediği gibi pek gözükmüyor. Uzatmanın manası yok, iyi günler.Konu formun ya da haraketleri yapıp yapmaman değil süre konusunda dürüst davranmıyorsun. Yukarda dediğim gibi 1 ayda bu ağırlıklara ulaştıysan. 1 yıl sonra seni ıpfde Türkiye birincisi olarak, 2 yıl sonra ise dünyada top 5te görmemiz gerekiyor. Powerlifting alanında dünya şampiyonu olacaksın bunu aksi düşünülemez. Çünkü bu ağırlıklara 1 ayda erişmek demek ilerki süreçlerde daha hızlı harakete adapte olup ultra hızlı şekilde ağırlık arttırman demek. Hangi koça, bu alanda tecrübeli insanlara sorarsan sor bu yorumu yapacaktır. Power alanında onlarca öğrencisi olan Deha Karahan hocaya yazarsan sana seve seve yardım edecektir.
Dediğin gibi deha Karahan hocaya yazarsan sendeki potansiyeli görüp koçun olabilir hatta ücret bile talep etmeyebilir. Ben bu forumda power alanında dünya şampiyona olacak potansiyel görmüşüm tabiki tavsiye verip yardımcı olmak isteyeceğim.Kart ödemelerini de mi atayım? Eskiden dümenden 1 ay gitmiştim diyorum ve öyle de zaten hatta tarihi veriyim 2023 yılının kasım ayı. Bu kadar inanmayan varsa Güngören'e gelebilir. Demin attığım videoyu başta atmadım çünkü üstteki arkadaşın dediği gibi pek gözükmüyor. Uzatmanın manası yok, iyi günler.
Ciddiysen eyvallah öbür türlüyse komik değil. Power işinde emin değilim skolyozum var.Dediğin gibi deha Karahan hocaya yazarsan sendeki potansiyeli görüp koçun olabilir hatta ücret bile talep etmeyebilir. Ben bu forumda power alanında dünya şampiyona olacak potansiyel görmüşüm tabiki tavsiye verip yardımcı olmak isteyeceğim.
Form yüzde yüz doğru değildir eyvallah ama kul hakkına giriyorsunuz bence. Yalan söylemek için bir sebebim yok. Olaylar gayet de dediğim gibi. Videom bu lat pull-down atarkenki.
Özel bir programım yok fakat anlatayım. Göğüs için Incline Dumbbel Press, Machine Chest Press ve Pec Deck yapıyorum. Sırt için de Lat Pulldown, Seated Row ve One Arm Lat Pulldown yapıyorum. Sırt programını değiştirmem getekiyor farkındayım galiba çok mantıklı değil. Triseps için Cable ve Bar ile Pushdown yapıyorum. Öbür hareketlere daha geçmedim. Biseps için de Hammer Curl ve eğimli benchte dumbbel ile curl atıyorum. Bacak 2 kere attım genetik olarak çok kalın olduğu için çalışmayı düşünmüyordum ama tatilden döndükten sonra düzenli şekilde çalışıcam az kaldı pazartesi dönüyorum zaten yaptığım programi detayli düzenli paylaşırım.Antreman programinizi atabilir misiniz? Bende bir aydir aktif spor yapiyorum, beslenmeme ve uykuma olabildigince dikkat ediyorum ama asla boyle bir gelisme yok. Bu kadar verimli bir programsa bende yapmak isterim acikcasi
Teşekkürler dediğim gibi doktor tanıdığım fitness yapanlarda 10 000'e kadar sorun yok demişti fakat gene ben bi' sordurayım.Size tavsiyem, kronik bir hastalığınız olup olmadığını kontrol ettirin. Kreatin Kinaz, kas hasarına işaret eder evet fakat 9000 Kreatin Kinaz değerine ulaşmak için profesyonel seviyede antrenman yapıyor olmanız gerek ki bu da 1 ayda olacak iş değil.
Kreatin gerçekten çok işe yarıyor dene anlayacaksın.Antreman programinizi atabilir misiniz? Bende bir aydir aktif spor yapiyorum, beslenmeme ve uykuma olabildigince dikkat ediyorum ama asla boyle bir gelisme yok. Bu kadar verimli bir programsa bende yapmak isterim acikcasi
Teşekkürler, başta motive olmuştum sonrasında yalan söylediğimi ima ettiler. Biraz kırıldım çünkü o yaşları geçtik ve haliyle olgunlaştık. Hava atmalık bi' mevzu yok ama arkadaşlar fazla yüklendi. Yapıcak bir şey yok, sağolun hocam kralsınız.Dostum sen bunca şeye rağmen buraya 1 ay sonra ki gelişmeleri atmaya devam et. Bu mesajlar seni yıldırmasın yani.
Bir tane fitness influencer'ı vardı ve onun kardeşi de hemen hemen bu fiziği elde etmişti 1 ayda. Ki zaten ona kalmadan, gerçekte de çok sık görülmese de örnekler var. İyi genetik, hızlı gelişim.