Vücut için tıraş makinesi önerisi

Sybicort

Megapat
Daha fazla  
Herkese selamlar. Büyük birçoğunlukla vücut için kullanacağım arada da yüz için kullanabileceğim 1200 TL'ye kadar bir tıraş makinesi aramaktayım. Şu an aklıma yatan bir adet ürün var onun dışında daha iyi kesim yapabilecek, uygun fiyatlı bir tavsiye varsa alabilirim. Şimdiden teşekkür ediyorum.:)

Baktığınız Oneblade'i yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve inanılmaz başarılı özellikle yüz için sinekkaydı tıraşı hiç jilete başvurmadan yapabiliyorsun, vücudunu almak istersen de koruyucu başlığı bile çıkarabilirsin hiç tahriş etmiyor ve pürüzsüz alıyor gayet başarılı ürün. Ayrıca şarjıda 45-50 dakika gidiyor tüm vücut tıraş için bile gayet yeterli.

Baktığınız Oneblade'i yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ve inanılmaz başarılı özellikle yüz için sinekkaydı tıraşı hiç jilete başvurmadan yapabiliyorsun, vücudunu almak istersen de koruyucu başlığı bile çıkarabilirsin hiç tahriş etmiyor ve pürüzsüz alıyor gayet başarılı ürün. Ayrıca şarjıda 45-50 dakika gidiyor tüm vücut tıraş için bile gayet yeterli.
Hocam sakal ile vücut başlıkları farklı mı hangisini kullanmalıyız? Ben yeni aldım da birazdan deneyeceğim.

Hocam sakal ile vücut başlıkları farklı mı hangisini kullanmalıyız? Ben yeni aldım da birazdan deneyeceğim.

İki başlıkta aynı, vücut başlığında eğer kıllarınız fazla uzunsa ilk önce üzerindeki aparatla alın tamamen sıfırlamak istiyorsanız aparatı çıkarıp kullanın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı