Vücut kılları nasıl azaltılır?

Sparkyy

Hectopat
Daha fazla  
Genlerden dolayı vücut kılları biraz fazla. Belden aşağısı beni esas rahatsız eden kısım. Bunları nasıl azaltır veya yok ederim? Her türlü fikirlerinize açığım.

Hocam genetikte varsa bunları seyreltmek pek mümkün değil, illaki çeşitli ilaçlar vardır kıl azalttığını iddia eden ama bunlar da sağlıklı değildir.

Lazer epilasyona gidebilirsiniz veya düzgün bir makine alıp düzenli olarak tıraş olabilirsiniz.

Bir daha çıkmamasını veya az çıkmasını istiyorsanız ağda yapmak daha mantıklı ama tüy dökücü kremde bir seçenek size kalmış.

Lazer epilasyon. Ama dersen ful almak istemiyorum seyrelsin istiyorum makinenin ucuna aparat takıp kısaltmanız lazım başka çare yok.
Makine ile kisaltmayi düşündüm ama kestijce sertleşir diye yapmak istemedim. Epilasyonu da kışın yapmam gerek sanırım, güneş görmemesi gerekiyormuş. Cilt kanseri vs.

Makine ile kisaltmayi düşündüm ama kestijce sertleşir diye yapmak istemedim. Epilasyonu da kışın yapmam gerek sanırım, güneş görmemesi gerekiyormuş. Cilt kanseri vs.

Zaten 2 ay falan kaldı sonbahara. Tekrar yazayım normal lazer yaptırdım toplam 3 yıl gittim. Yüzde 10-15 kadar azalma oldu. Hiç önermiyorum yani. Buz lazer daha iyi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı