Bacak kılları nasıl azaltılır?

Hocam biyoloji ilmini doğru bulmuyor musunuz?

Biyolojiye göre erkekler kıllı, kadınlar kılsız olur.

Ben 26 yaşındayım ve erkeklerin bacak kıllarını aldığına son yıllara kadar hiç şahit olmadım hayatımda. Bu sadece bir moda yani.
Biyoloji ile alakalı bir şey söylemedim hocam. Kıllarını almak istemeyen kadınlar olduğu gibi rahatsızlık duyan erkekler de olabilir, bunda bir yanlışlık yok.

Sizin bakış açınıza göre sadece Orta Doğu bölgesinde yaşayan XY kromozom insanlar erkek oluyor. Kuzey Avrupa, Batı Avrupa, İskandinav bölgelerine baktığımızda, XY kromozomuna sahip 'erkeklerde' kıl, adaptasyon ile birlikte genelde siyah çıkmamaktadır.

Ki biyolojinin neresinde kadınların kılsız olduğu yazıyor hocam? Bizler sıcak kanlı memeli canlılarız, disi veya erkek, kıllarımız olacaktır. Bunu kesip kesmemek kişiye kalmış bir durum.

Kes gitsin kardeşim. 13 sene önce bizim lisede bir çocuk vardı ağda yapıyordu. Neden yapıyorsun erkek ağda mı yapar diyorduk, herif diyordu ki siz kız olsanız maymun gibi biriyle mi sevişmek isterdiniz yoksa pürüzsüz biriyle mi diye soruyordu. Hem o kıllar gidince bir ferahlama geliyor eşofman bile giysen hissediyorsun, içliğini çıkarmış gibi oluyor. Bende makineyle alıyorum bunalınca.

Peki siz maymun gibi erkekle sevişir miydiniz?

Konunun erkeklikle alakası yok. Rahatsız ediyorsa alacaksın yani. Kılları kestin diye erkeklikten de çıkmıyorsun zaten. Düşünün, az bir şey bıyığınız, sakalınız uzadığı zaman bile teri tutup sizi rahatsız ediyor, bacaklarda bu kılın katlarca fazlası var. Hadi kışın içlik niyetine karışmazsın da yaz aylarında almak lazım. Hele ki bulunduğunuz bölge nemli ve sıcak ise hiç çekilmiyor ayrıca. Tüy dökücü veya makina ile alabilirsiniz ama ben hiç tüy dökücü kullanmadığım için bir önerim yok şuanlık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı