Vücut kılları neyle alınmalı?

kurnmy

Picopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Erkeğim. Üst vücut, bacak ve özel bölgemdeki kılları kestikten sonra kırmızı kırmızı şeyler çıktı. Krem falan kullanmamıştım. Neden kırmızı şeyler çıktı? Krem ya da başka bir şey mi kullanmam lazım? Bir şey önerdiğinizde marka ve modelle önerebilir misiniz?

Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.

Cildiye, dermatolog yediğin bir şeyden de olabilir.

Bence doktor da tahriş olmuş deyip krem önerip geçecek. Ben ciddi bir şey olduğunu düşünmüyorum ki kırmızı sivilceler ya da yaralar hemen hemen herkeste yaşanıyordur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sakal tıraş makinesi al sadece vücüt için onu kullan daha pratik.

Genital bölge tıraşı yaparken tersten almak tahriş ve sivilceye sebep olur örnek olarak kılların aşağıya doğru çıkıyorsa yukarıdan aşağıya doğru jiletle alabilirsin. Koltuk altı için yukarıdan aşağıya doğru kes. Geri kalan normal vücut bölgeleri için makineyi vurup geçebilirsin. Popo tarafı alman gerekiyorsa jilet tehlikeli ve zor olur. Orası için tüy dökücü daha kolay olur.
Çok teşekkür ederim. Tıraşdan önce yada tıraş sırasında yada tıraştan sonra krem yada başka bir şey kullanayım mı?

Cildiye, dermatolog yediğin bir şeyden de olabilir.
Hocam bacağımı ve üst vücudumu ilk kez tıraş ettim ve ilkinde direk kırmızı bir şeyler oldu o bölgede. Yediğim bir şeyden olduğunu sanmıyorum. Teşekkür ederim bu arada.

Çok teşekkür ederim. Tıraşdan önce ya da tıraş sırasında ya da tıraştan sonra krem ya da başka bir şey kullanayım mı?

Hocam bacağımı ve üst vücudumu ilk kez tıraş ettim ve ilkinde direk kırmızı bir şeyler oldu o bölgede. Yediğim bir şeyden olduğunu sanmıyorum. Teşekkür ederim bu arada.

Tersten aldıysan ve cildin hassas ise kırmızı nokta tarzında sivilcelenmeler olması beklenen bir şey. Kıllarını jiletle alacaksan asla tersten alma özellikle genital bölgende tersten kesmek tahrişe sebep olur. Bunun için doktora gitmene gerek yok. Kesik falan olursa kolonya sürebilirsin yakar ama mikrop kapmasını engeller. Kılların çıkıs yönüne doğru kes. Genellikle yukarıdan aşağıya doğru olur. Genital bölgende ulaşması zor yerler için tutup germe yap biraz gergin deriyi daha rahat tıraş edebilirsin. Kafana takılan bir şey varsa yaz cevaplarım kardeşim. Bunda utanılacak bir şey yok.

Vücut kılları makineyle. Jilete neden ihtiyaç duyulur anlamam
Vursan bir dert vurmasan dert. Orman olmasın sonra en korktuğum şey. Benim kıllar çok sıkı değil makine görüyor işimi. Bazen toto nefes alsın diye arada bir tek bıçaklı permatikle geçerim.

Kılların mantığı şudur. Ne kadar çok sıfırdan kesersen o kadar çok büyür ve genişlerler. O yüzden çıplak jilet değil permatik kullan çünkü arada boşluk kalıyor.

Ve 3 bıçaklı falan olmasın. Tek bıçaklı permatiği bile en optimal şekilde kullanacağım anca 1 kez savurduysam o kıl bıçağa gelecek. Bıçağı gereksiz sürmekten korkan biriyim işte ileride ormana dönüşmemesi için mantık bu.

Ters falan da alma Ne yüzünde ne Vücudunda bıçağı hep aynı normal doğrultuda kullan derim. Ben sakalı karışık alıyordum ergenlikte büyüdükten sonra biçimi bozuldu kılların bazısı Anyaya bakıyor ötekisi Konya ya şimdi.

Son düzenleme:
Herkese merhaba. Erkeğim. Üst vücut, bacak ve özel bölgemdeki kılları kestikten sonra kırmızı kırmızı şeyler çıktı. Krem falan kullanmamıştım. Neden kırmızı şeyler çıktı? Krem ya da başka bir şey mi kullanmam lazım? Bir şey önerdiğinizde marka ve modelle önerebilir misiniz?

Yardım ederseniz çok mutlu olurum. Teşekkür ederim.

Jilet, agda kullandiysaniz tahriş etmiştir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı