Selamlar, geçen hafta salona yazılırken ölçüm yapıldı. Spor geçmişim; aktif basketbol oynadım, sıfır ağırlık çalışması sürekli kondisyon ağırlıklı çalıştım. Boyum 1.95+ üzeri, ölçümleri ekledim sizce nasıl?
Selamlar, geçen hafta salona yazılırken ölçüm yapıldı. Spor geçmişim; aktif basketbol oynadım, sıfır ağırlık çalışması sürekli kondisyon ağırlıklı çalıştım. Boyum 1.95+ üzeri, ölçümleri ekledim sizce nasıl?
Yüzünü karaladığın short giydiğin bir yan birde önden fotoğraf atarsan daha kesin bir şey söyleyebilirim. Bu ölçüler önemsizdir. çünkü ölçümü yapan cihaz hafif elektrik akımları vererek vücuttaki su miktarına göre genel geçer değerlendirme yapar. Kompozisyonun daha önemlidir.
Yüzünü karaladığın short giydiğin bir yan bir de önden fotoğraf atarsan daha kesin bir şey söyleyebilirim. Bu ölçüler önemsizdir. Çünkü ölçümü yapan cihaz hafif elektrik akımları vererek vücuttaki su miktarına göre genel geçer değerlendirme yapar. Kompozisyonun daha önemlidir.
O zaman düzenli ve dikkatli bir programla devam etmelisin. eğer amacın profesyonel değilse makineler işini görür belli bir süreden ( 1-2 ay ) sonra dblı hareketlere geçebilirsin sonrasında ise kas kütlen arttıkça hareketlerin daha zorlu varyasyonlarını uygulamaya başlarsın. yaklaşık 6 ay sonra daha farklı bir formda vücudun olur. Yemene içmene dikkat ederek.
Aslında program yok, bu MACFit hocaları aşırı ilgisiz. Belli başlı makineları gösterdi bunları yap dedi. Biraz alışıp kendim araştırarak program çıkartacağım.
Aslında program yok, bu MACFit hocaları aşırı ilgisiz. Belli başlı makineları gösterdi bunları yap dedi. Biraz alışıp kendim araştırarak program çıkartacağım.
Günlere çok takılma 3 günlük bir program tempolar'ı ise oradaki antrenörler anlatır anlatmazsa konuya dönüş yap hareketlerin hepsini Youtube'da bulman kolay
Günlere çok takılma 3 günlük bir program Tempolar'ı ise oradaki antrenörler anlatır anlatmazsa konuya dönüş yap hareketlerin hepsini YouTube'da bulman kolay