İbrahim Saraçoğlu soğan kürü nasıl hazırlanır, hangi hastalıklara iyi gelir? Zayıflatır mı? İbrahim Saraçoğlu soğan suyu kürü faydaları nelerdir? İşte yanıtlar!
Hocam kaslar ve vücut zaten sudan oluşuyor Dediğiniz şey ödem atmak ise, spor salonunda veya evde 1 hafta tam vücudunuzun taşıyabileceği ağırlıklarla tükenerek nizami setler yapın ödeminizin çoğu gidecektir. Spora başladığım ilk 1 haftada 5.5kg ödem atmıştım.
Yürüyüş egzersizleri, düzenli beslenme (mümkünse 0 tuzla), bol su içmek, ayakları yatar pozisyondayken yüksekte tutarak uzun süre kan akışında düzenleme yaptırmak. Bu tip şeylerle genelde çözüm oluyor.
Arkadaş ödemi atacak. Tüm vücudundan yağı suyu iyice süzdürecek demedim. Her yıl 1 ayı 0 tuzla geçiriyorum (Ayrıca 0 kırmızı et ve olabildiğince az yağ ile). Bu süreç içinde yapmış olduğum günlük 8-10 dakikalık hafif tempo koşu ile bedenimde bir sorun yaratmıyor. Arkadaşa ömürlük bir plan söylemiyorum. Dediğim gibi bunu sadece ödem atılana kadar uygulaması yeterli.
Bir insanın vücudunda nasıl %60 ödem olabilir? Normalin %60 üzerinde mi demek istemiş KS? %130 sudan mı oluşuyor vücudu? Ödem yüzdeyle mi belirleniyor? Sorular, sorular...