Vücutta olan su nasıl atılır?

Hocam kaslar ve vücut zaten sudan oluşuyor :D Dediğiniz şey ödem atmak ise, spor salonunda veya evde 1 hafta tam vücudunuzun taşıyabileceği ağırlıklarla tükenerek nizami setler yapın ödeminizin çoğu gidecektir. Spora başladığım ilk 1 haftada 5.5kg ödem atmıştım.

Tuzu azalt +suyu arttır + maydanoz ye + sert ağırlık antrenmanı + bol kardiyo + 600 kalori açığı sonra gel bana teşekkür et.

Yürüyüş egzersizleri, düzenli beslenme (mümkünse 0 tuzla), bol su içmek, ayakları yatar pozisyondayken yüksekte tutarak uzun süre kan akışında düzenleme yaptırmak. Bu tip şeylerle genelde çözüm oluyor.

0 tuz aşırı sağlıksız bir şey önermiyorum

0 tuzla antrenman performansı gösteremezsin eğer mr olympiaya katılacaksan dedigin dogru

Arkadaş ödemi atacak. Tüm vücudundan yağı suyu iyice süzdürecek demedim. Her yıl 1 ayı 0 tuzla geçiriyorum (Ayrıca 0 kırmızı et ve olabildiğince az yağ ile). Bu süreç içinde yapmış olduğum günlük 8-10 dakikalık hafif tempo koşu ile bedenimde bir sorun yaratmıyor. Arkadaşa ömürlük bir plan söylemiyorum. Dediğim gibi bunu sadece ödem atılana kadar uygulaması yeterli.

Bir insanın vücudunda nasıl %60 ödem olabilir? Normalin %60 üzerinde mi demek istemiş KS? %130 sudan mı oluşuyor vücudu? Ödem yüzdeyle mi belirleniyor? Sorular, sorular...

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı