Vücutta olan su nasıl atılır?

Yanlış ifade ettim bahsettiğim şey ödem.

Yürüyüş egzersizleri, düzenli beslenme (Mümkünse 0 tuzla), bol su içmek, ayakları yatar pozisyondayken yüksekte tutarak uzun süre kan akışında düzenleme yaptırmak. Bu tip şeylerle genelde çözüm oluyor.

Ölçümde vücutta %60 su olduğu çıktı. Bu suyu nasıl ve ne kadar sürede atarım?
Su tüketimini arttır, tuzu azalt, potasyum (muz, yoğurt vs.) tüket, bitki çayı (yeşil çay, papatya çayı vs.) iç. Ayriyeten bunların yanında hafif egzersizler yapabilirsin. Hali hazırda spora gidiyorsan gerek yok. Çoğu insan vücudundaki yağdan kaynaklı kiloyu ödem sanabiliyor o hataya düşüp kendinizi yıpratmayın.

Vucudun su yanı odem tuttuysa ödem yağa gore cok daha basit atılır kı oyle de alınır. Spor yapmıyosan oncelıkle spora basla. Guzel bır program uygula. Eger dıyosan fıtness ıstemıyorum herhangı bır sporla ılgılen ve bunu yaparken gercekten efor sarf et. En basidinden sabahları 30 dk kos AC karnınla. 30 dk kos ve gun 2 gun mınımum karbon beslen. 3 4 gunde normal bır mıktarda karbon al vucuduna yıne az olsun yesıllık bol ye her gun kardiyo yap kos falan. Ve unutma su atmanın sırrı su ıcmek. İcebildigin kadar ıc 4 5 6 lıtre zorla sınırlarını lımıtlerını. 5 6 gun sonunda atarsın odem.

Spor yaparak boşaltırsın vücudu.

Son düzenleme:
Ben minimum karb ve 4-5 litre su içince en fazla 4 günde atıyorum. Fakat nedenini bilmem uyku düzeni de fark ettiriyor. Sabahlayıp uyuyunca pek ödem atamıyordum.

Son düzenleme:

İnsan vücudunun %70'i sudan oluşur. Senin %60 sa bunu düşürmek yerine aksine %70'lere çıkarman gerekiyor. Ayrıca vücudundakinin su mu, ödem mi yoksa yağ mı olduğunu da anlaman lazım. Sen ilk önce kalori açığı yarat, kardiyo yap yağ oranının düşür vücudundaki su mu yağ mı o zaman anlarsın. Ayrıca ilaç kullanmadan da vücuttaki suyu atman çok zor söyleyeyim. Vücuttaki suyu atmak için su içmemen lazım gibi şeylere de kulak asma o eskide kaldı. Artık yarışmacılar bile podyuma kadar günde 3-4 litre su içiyor. Yani su içmeme gibi bir şey yapma.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı