Vücuttaki Sivilceler Nasıl Geçer?

Xion

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Çanakkale
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Vücudumun her yerinde siyah noktalar ve sivilceler çıkmaya başladı. Ve ben bu durumundan dolayı ne şort giyebiliyorum ne de denize girebiliyorum. Bana önerebileceğiniz bir sabun, jel, krem tarzı bir şey var mı? Bu arada yaşım 16.

Benim bildiğim "ergenlik sivilcesi" diye tabir ettiğimiz sivilceler yüzde çıkar. Ayrıca beyaz olur. (Yanlış olabilir). Ancak benim sorunum siyah noktalar ve sanki sinek ısırığı gibi sivilceler. Ve vücudumun her yerindeler. Bu sivilceleri sıktığımda da aynı beyaz sivilcelerde olduğu gibi beyaz bir sıvı çıkıyor.

Benim bildiğim "ergenlik sivilcesi" diye tabir ettiğimiz sivilceler yüzde çıkar. Ayrıca beyaz olur. (Yanlış olabilir). Ancak benim sorunum siyah noktalar ve sanki sinek ısırığı gibi sivilceler. Ve vücudumun her yerindeler. Bu sivilceleri sıktığımda da aynı beyaz sivilcelerde olduğu gibi beyaz bir sıvı çıkıyor.
İşte orada bir şey diyemeyeceğim. Bana sorarsan yakında bir cildiye uzmanına görün.

Aradan 3 ay geçmiş lakin yazmak istedim. Beslenme bu konuda büyük bi rol taşıyor. Genel beslenme kültürünüze bolca yeşillik ve bolca su eklerseniz harici bi hastalık veya dönemsel bi sorun olmadığı sürece bu derdinizden kurtulacağınızı umuyorum.

Siyah noktaların 10 dakika içerisinde tamamen yok olsun istiyorsan iki baş parmağının tırnaklarıyla sıkıştırıp onu çıkarman lazım.

Konu eski ama tekrardan danışmak istedim.

Vücudumun her yerinde siyah noktalar ve sivilceler çıkmaya başladı. Ve ben bu durumundan dolayı ne şort giyebiliyorum ne de denize girebiliyorum. Bana önerebileceğiniz bir sabun, jel, krem tarzı bir şey var mı? Bu arada yaşım 16.

Aradan 5 yıl geçmiş sivilceler geçti mi?

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı