Vücuttaki yağ oranını azaltmak

Hocam yeme düzenime dikkat edersem zayıflar mıyım? Yani kola, abur cubur yemez içmezsem kilom azalır mı? 55 kiloyum zaten 53e insem çok zayıf gözüküyorum cidden. Temiz kilo nasıl alacağım? Benim enime büyümem lazım boyum uzun olduğu için kilomda az olduğu için zargana gibi gözüküyorum. Enine demek yanlış oldu yani boy sütun ise benim satırına -defterden örnek verdim- büyümem lazım. Nasıl olacak bilginiz var mı?

Simit, poğaça ve meyve suyu yağ yapar. Ama ayranı çok fazla su niyetine içmezsen sıkıntı olmaz. Diyetisyenim demişti.

Simit, poğaça ve meyve suyu yağ yapar. Ama ayranı çok fazla su niyetine içmezsen sıkıntı olmaz. Diyetisyenim demişti.
Simit ve poğaçada yapar mı ya. Peki bu yağı spor salonuna gidip 15-20dk yürüyüş bandında hızlı yürüme hızında kullansam o gün yediğim simiti yada poğaçayı yakıp üstüne vücudumda olan yağlarıda yakar mı? Bu süreçte çok su içmem lazım birde demi?

Hocam zayıflarsınız da. Şimdi pilav yemek mi daha sağlılklı yoksa pizza mı? Pizzadan alacağınız kalori daha fazla, işlevsiz ve zararlıdır. Kilo verirsiniz ama sağlıklı bir şekilde yeniden kilo almanız gerek size bunu söylüyorum.

Spor yaparsanız belli şeyler oturur. Dediğim gibi abur cuburu kesin. Daha sağlıklı besinler tüketin. Kilo almanız zorlaşacak ama daha sağlıklı bir kilo alımı ve vücudunuz olur. En basiti yağlarınız gider.

Hocam su konusunda günde en az 12 bardak su içmelisin dedi. Yürüyüş ise en az 30 dk yap dedi. (Çok zorlamayacaksa 1 saat yap dedi) Normalde spor yapmamı falan tavsiye etmişti ama kardiyoloji doktorum kalbimdeki bazı sıkıntılardan dolayı izin vermediği için o iş iptal oldu. Ve simit poğaça kısmına gelelim. Simit arada sırada olabilir yürüyüş yapıp yakarsanız. Ancak poğaça asla ama asla kessinlikle olmaz. Doktorum elleme bile demişti. Çünkü poğaça aşırı yağlı ve çok çok kalorili.

Yapar hocam onlar da.

Kardiyo yapmanız yardımcı olur. Fakat koşu bandına çıkayım 1 saat koşup poğaçanın kötülüğünü atayım diye bir durum söz konusu değil. Sağlıklı beslenin spor programı bulun ve uygulayın hocam. İşleri abartmayın basit tutun. Dediğim şeylerden sonra en fazla 3 4 ay sonra sonuç görürsünüz.

Kaloriyi nereden aldığınız önemli hocam.

Haklısınız hocam. Peki kilo verme sürecinde spor yaparsak yaptığım sporda yaktığım kalori kilo vermeye yardımcı olur mu? Çok cahilce sorular sormuş olabilirim ama emin olmak istiyorum. Haklısınız bu ev yapmak gibi, ilk katı zayıf yaparsan üst katlar zayıf ilerler.
Tamamdır su çok içmeye çalışırım. Yürüyüşte zaten okuldan eve git-gel 30dk yol sürüyor buda yürüme bandı ile benzer kalori yaktırır bence.
Tamamdır hocam. En kötü diyetisyene giderim ve yardımcı olur o bana.

Vücudunuzun kilo alması için nedene ihtiyacı var. Spor sizi yorar siz de kilo alma ihtiyacını vücudunuza sağlamış olursunuz. Yani evet kilo alımında yardımcı olur. Kilo verme de öyle.

Hiçbir şey yapamıyorsanız evde yapabileceğinizi yapın. Çok sınırlı fakat hiçbir şey yapmamaktan iyidir. Ege Fitness ev idmanları için önerimdir.

Çok takmayın basit tutun. Spor yapın, acıkın, pizza kola yaparak değil de makarna salata (sağlıklı bir şekilde yani) şeklinde yapın.

Bu arada boyuna göre kilon sınıra yakın. Skinny fatsin, yani zayıfsın ama kilon yağdan oluşuyor. Zayıflayım deme sakın, yağları yak.

Son düzenleme:
Bu arada boyuna göre kilon sınıra yakın, skinny fatsin. Yani zayıfsın ama kilon yağdan oluşuyor. Zayıflamaya çalışma, yağ yakmaya çalış.
Tamamdır hocam deneyeceğim, teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…