Vulcan-4060 alınır mı?

Hocam Galax ekran kartında ASUS'dan iyi bile diyebilirim F/P açısından. Ben bu sistemin 4060 Ti versiyonunu aldım ekran kartı yük altında 50 60 dereceyi geçmiyor fakat ileride işlemci için ek bir fan alma ihtiyacı duyabilirsiniz.

Hocam Galax ekran kartında ASUS'dan iyi bile diyebilirim F/P açısından. Ben bu sistemin 4060 Ti versiyonunu aldım ekran kartı yük altında 50 60 dereceyi geçmiyor fakat ileride işlemci için ek bir fan alma ihtiyacı duyabilirsiniz.
5500 için stok yeterli be hocam. 5600 desen neyse.

Bu sistemde kasa BitFenix ares ve SSD 1TB yaparsan aynı fiyata geliyor onunla, daha avantajlı olur. Ayrıca Galax'ta iyi marka sıkıntı yok.

Şahsen ben bu sistemi önermiyorum ileride geliştirmek istediğinizde doğru düzgün bir geliştirme yapmak için anakartıda değiştirmeniz gerekir. Ayrıca 4 çekirdek zamanımız için çok az olduğunu düşünüyorum.

5500 için stok yeterli be hocam. 5600 desen neyse.

Hocam boşta 45 derece yük altında 60 derece civarında takılıyor ileride ek bir fan ihtiyacı olabileceğini söyledim sadece.

Şahsen ben bu sistemi önermiyorum ileride geliştirmek istediğinizde doğru düzgün bir geliştirme yapmak için anakartıda değiştirmeniz gerekir. Ayrıca 4 çekirdek zamanımız için çok az olduğunu düşünüyorum.
Baktıgın zaman ikiside ölü soket. SSD avantajı var diye önerdim. Denk fiyata geliyor.

Galax ile Asus arasında 1.5bin cıvarı bir fark vardı ondan biraz şaşırdım, teşekkürler.

Hocam ASUS daha bilindik olduğu için daha pahalı. Galax yine de bir ASUS değil tabii ki ama ASUS'u aratmayacağından emin olabilirsiniz tecrübeye dayalı olarak söylüyorum.
Peki 16gb ram sıkıntı yaratır mı acaba? Özelleştirmelerden 32gb'a yükseltmeyi göremedim de. 1 yıl gibi bi' süre yeterli olursa iyi benim için. ondan sonra zaten 16x2 şeklinde ayrı bir ram alabilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı