VULCAN-4060Ti vs PCH GOAT V3S

Daphretcry

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, daha önceden de hazır sistem ile alakalı bir konu oluşturmuştum. Şimdi yeni sistemler buldum onun için oluşturuyorum.

1. olarak Gaming.gen.tr'den VULCAN-4060Ti adında bir sistem buldum.

2. olarak daha birkaç saat önce PC Hocası'nın YouTube'de yayınlamış olduğu PCH GOAT V3S adında bir sistem var.

1. sistemde RTX 4060 Ti 8 GB ve R5 5500 var. İşlemcisini sonradan R5 5600'e yükseltmeyi düşünüyordum.

2. sistemde ise RTX 4060 ve i5 12400F var.

İlk başta 1. sistemi almak istememin sebebi ekran kartının Ti olmasıydı. Ama arasındaki fiyat farkına değer mi bilmiyorum. Yani kısacası PC goat V3S alınır mı? RTX 4060 ile RTX 4060 Ti (8 GB) arasında çok bir fark var mı? Hangisini tercih etmeliyim? Kararsız kaldım yardımcı olursanız sevinirim.

2. sistemin fiyatını stok bittiği için bilmiyorum ama o da Vulcan 4060 Ti ile aynı aralıktaysa kesinlikle o alınmalı.
Onun dışında 1. sistemin işlemcisini Ryzen 5 5600 yaparak alırsanız size çok daha faydası dokunur.

2. sistemin fiyatını stok bittiği için bilmiyorum ama o da Vulcan 4060 Ti ile aynı aralıktaysa kesinlikle o alınmalı.
Onun dışında 1. sistemin işlemcisini Ryzen 5 5600 yaparak alırsanız size çok daha faydası dokunur.

Goat V3 çok iyiydi ama stok bitti.

Evet, maalesef konuyu tam açtığımda fark ettim stokların bittiğini.

Ben pch alırdım ama tükenmiş. 1100 stokla çıktı 2 saatte tükendi vay be. 100 stok telefonlar aramaya özeldi istersen şansını dene.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı