Vulcan-7500F sistem eksikleri nelerdir?

KY799

Centipat
Daha fazla  

Bu PC'yi aldım alalı bir 5 ay falan oldu. Depolama yetmiyor ama 1 tane SSD takma hakkım var, nasıl yapacağım?

Üstat attığın linkteki anakart tek slot SSD destekler.

Ama yine de SSD önerisi istiyorsan bütçe belirtmen gerek.

Son düzenleyen: Moderatör:

Kral SATA SSD yapsam olmaz mı?

Bir de sistemdeki eksikler ve uyumsuzluklar neler bilgin var mı?

Kral SATA SSD yapsam olmaz mı?

Bir de sistemdeki eksikler ve uyumsuzluklar neler bilgin var mı?

Anlamsız pahalı. M.2'yi değiştirmek daha ucuza mal oluyor resmen. Mesela 500GB alanınız var bir 500 daha almak istiyorsunuz. Yeni 1TB M.2 SSD ile SATA 500GB'ın fiyatı birbirine çok yakın. Bence alınmaz. Eskiden SATA SSD'ler ucuzdu mantıklı oluyordu da şimdi neyi çok üretiyorlarsa o ucuz oluyor.

SATA SSD takılabilir tabii.

Peki hız FPS vesaire etkiler mi hocam?

Anlamsız pahalı. M.2'yi değiştirmek daha ucuza mal oluyor resmen. Mesela 500GB alanınız var bir 500 daha almak istiyorsunuz. Yeni 1TB M.2 SSD ile SATA 500GB'ın fiyatı birbirine çok yakın. Bence alınmaz. Eskiden SATA SSD'ler ucuzdu mantıklı oluyordu da şimdi neyi çok üretiyorlarsa o ucuz oluyor.

1.5 TB lazım bana kankas şimdi ben SSD çıkarsam PC'den oyunlar dosyalar vb ne olacak?

Peki hız FPS vesaire etkiler mi hocam?

1.5 TB lazım bana kankas şimdi ben SSD çıkarsam PC'den oyunlar dosyalar vb ne olacak?

Oyunları silin. Resim vs. varsa atın içine koyun çekmeceye. PCI-e dönüştürücü ile de kullanabilirsiniz ancak Windows orada kurulu olmasın bazen sorun çıkarabiliyor dönüştürücüler. Depolanacak şeyleri dönüştürücülü olanda biriktirir diğerini normal kullanırsınız.

Oyunları silin. Resim vs. varsa atın içine koyun çekmeceye. PCI-e dönüştürücü ile de kullanabilirsiniz ancak Windows orada kurulu olmasın bazen sorun çıkarabiliyor dönüştürücüler. Depolanacak şeyleri dönüştürücülü olanda biriktirir diğerini normal kullanırsınız.

Sadece oyunlar var hocam resim önemli dosya vb yok.

Hocam bir de attığım sistemdeki eksikler uyumsuzluklar vb bilginiz varsa yardımcı olabilir misiniz?

Çok az kullanılmış diye koyun sarı siteye gönderin gitsin hocam o zaman. Ama bu sefer ne kadar depolama ihtiyacınız olduğuna emin olup alın. Eğer gerekiyorsa 2TB alın. Arada kalırsanız sonra pişman olabilirsiniz.

Öyle daha mantikli ama kimse almaz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı