Kivörti Picopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #1 Vuruş gücümü nasıl arttırabilirim sizce arkadaşlar, Dirsek ve yumruk için. MuayThai amaçlı. Son düzenleme: 7 Kasım 2021
Sxtre Kilopat Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 562 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 12th Gen Intel Core i5-12500h NVIDIA GeForce RTX 3050 Tİ / Intel Iris Xe Graphics 24 GB / SODIMM, CRUCİAL 3000/6000 MHz Ram Samsung 512 NVM M.2 SSD Kingston KC3000 1 TB NMV M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Müzik Prodüktörü 7 Kasım 2021 #2 Vuruş gücünden kastınız, sağlam bir yumruk vs ise. Şınav dahil bilek için özel hareketler var. Bunları deneyebilirsiniz.
Vuruş gücünden kastınız, sağlam bir yumruk vs ise. Şınav dahil bilek için özel hareketler var. Bunları deneyebilirsiniz.
Webcam kullanan insan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 7.715 Makaleler 7 Çözümler 93 7 Kasım 2021 #3 Yumruk şeklinde mi vuruş gücü, yoksa topa vuruş mu?
Kivörti Picopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #4 Webcam kullanan insan dedi: Yumruk şeklinde mi vuruş gücü, yoksa topa vuruş mu? Genişletmek için tıkla... Yumruk ve dirsek için hocam. Sxtre dedi: Vuruş gücünden kastınız, sağlam bir yumruk vs ise. Şınav dahil bilek için özel hareketler var. Bunları deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yumruk ve dirsek için hocam.
Webcam kullanan insan dedi: Yumruk şeklinde mi vuruş gücü, yoksa topa vuruş mu? Genişletmek için tıkla... Yumruk ve dirsek için hocam. Sxtre dedi: Vuruş gücünden kastınız, sağlam bir yumruk vs ise. Şınav dahil bilek için özel hareketler var. Bunları deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yumruk ve dirsek için hocam.
Sxtre Kilopat Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 562 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 12th Gen Intel Core i5-12500h NVIDIA GeForce RTX 3050 Tİ / Intel Iris Xe Graphics 24 GB / SODIMM, CRUCİAL 3000/6000 MHz Ram Samsung 512 NVM M.2 SSD Kingston KC3000 1 TB NMV M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Müzik Prodüktörü 7 Kasım 2021 #5 Kivörti dedi: Yumruk ve dirsek için hocam. Yumruk ve dirsek için hocam. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bol bol şınav çekebilirsiniz, bilek kasları üzerine daha çok ağırlık vererek çalışabilirsiniz. Bunlar etkileyecektir.
Kivörti dedi: Yumruk ve dirsek için hocam. Yumruk ve dirsek için hocam. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi bol bol şınav çekebilirsiniz, bilek kasları üzerine daha çok ağırlık vererek çalışabilirsiniz. Bunlar etkileyecektir.
Kivörti Picopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #6 Sxtre dedi: Dediğim gibi bol bol şınav çekebilirsiniz, bilek kasları üzerine daha çok ağırlık vererek çalışabilirsiniz. Bunlar etkileyecektir. Genişletmek için tıkla... Yumruk üzeri şınav etkili olur mu ?
Sxtre dedi: Dediğim gibi bol bol şınav çekebilirsiniz, bilek kasları üzerine daha çok ağırlık vererek çalışabilirsiniz. Bunlar etkileyecektir. Genişletmek için tıkla... Yumruk üzeri şınav etkili olur mu ?
ArticWolf Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 5 7 Kasım 2021 #7 Kivörti dedi: Vuruş gücümü nasıl arttırabilirim sizce arkadaşlar, dirsek ve yumruk için. Muay Thai amaçlı. Genişletmek için tıkla... Hocam sert şeyleri dövebilirsiniz.
Kivörti dedi: Vuruş gücümü nasıl arttırabilirim sizce arkadaşlar, dirsek ve yumruk için. Muay Thai amaçlı. Genişletmek için tıkla... Hocam sert şeyleri dövebilirsiniz.
Sxtre Kilopat Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 562 Çözümler 2 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri 12th Gen Intel Core i5-12500h NVIDIA GeForce RTX 3050 Tİ / Intel Iris Xe Graphics 24 GB / SODIMM, CRUCİAL 3000/6000 MHz Ram Samsung 512 NVM M.2 SSD Kingston KC3000 1 TB NMV M.2 SSD Cinsiyet Erkek Meslek Müzik Prodüktörü 7 Kasım 2021 #8 Kivörti dedi: Yumruk üzeri şınav etkili olur mu? Genişletmek için tıkla... Tabi ki olur.
Kivörti Picopat Katılım 10 Ekim 2021 Mesajlar 249 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2021 #9 ArticWolf dedi: Hocam sert şeyleri dövebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne gibi şeyler ciddi mi bu cevap garipsedim abi ben
ArticWolf dedi: Hocam sert şeyleri dövebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ne gibi şeyler ciddi mi bu cevap garipsedim abi ben
ArticWolf Hectopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 789 Çözümler 5 7 Kasım 2021 #10 Kivörti dedi: Ne gibi şeyler ciddi mi bu cevap garipsedim abi ben. Genişletmek için tıkla... Hocam ceza alacaksınız bende bir kitapta görmüştüm yeniçeriler mermer döverek güçleniyorum ben yapıyorum.
Kivörti dedi: Ne gibi şeyler ciddi mi bu cevap garipsedim abi ben. Genişletmek için tıkla... Hocam ceza alacaksınız bende bir kitapta görmüştüm yeniçeriler mermer döverek güçleniyorum ben yapıyorum.