VX Plus 500W alınır mı?

Bütçe
300

Control Panel

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Öncelikle merhabalar; 10100F(3100 de olabilir) + GTX1650 sistem toplayacağım fakat bütçem kısıtlı. PSU olarak VX Plus 500W tercih ettim fakat birisi iyi birisi kötü diyor. Geleceğe dönük olması benim için önemli değil, upgrade yaparken PSU da değiştiririm. Her şey dahil sistemin toplam 4400TL olmasını istiyorum, VX Plus ile beraber tam 4400TL oluyor.

Sizin de fikrinizi alayım dedim. Bu PSU beni 2-3 yıl bu sistemle götürür mü? Sistemi besler mi ve bana sorun yaşatır mı? Cevaplarınız için teşekkürler. :)

Teşekkürler. Bana sorun yaşatır mı?

Topraklama varsa pek bir şey olmaz gibi geliyor. Ancak bilemeyiz. Voltaj dalgalanması falan riskli durumlar. Bütçe artmıyorsa daha iyisi yok.

Not: Sisteme zarar gelmesi çok zor. Bir şey olursa PSU'ya olur. Bu ürünler merdiven altı üretim değil çünkü.

Topraklama varsa pek bir şey olmaz gibi geliyor. Ancak bilemeyiz. Voltaj dalgalanması falan riskli durumlar. Bütçe artmıyorsa daha iyisi yok.

Not: Sisteme zarar gelmesi çok zor. Bir şey olursa PSU'ya olur. Bu ürünler merdiven altı üretim değil çünkü.
Akım korumalı priz var evde. Ancak fazla dalgalanma olacağını düşünmüyorum İstanbul'da yaşıyorum. Topraklama var tabii ki.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı