İnceleme VXE MAD R mouse

İlk defa inceleme konusu oluşturuyorum; hatalarım varsa kusura bakmayın. Kısa ve öz bir şekilde incelememi paylaşacağım.

Fareyi bu ayın 12'sinde Wraith üzerinden satın aldım, aynı şehirde olduğum için ertesi gün elime ulaştı. 105 gram kablolu bir Mouse'dan geçtiğim için ilk başlarda fareyi biraz garipsedim ve hissiyat olarak çok hoşuma gitmedi. Kısa sürede fareye alıştım ve 2 gün boyunca 2-4K aralığında biraz yoğun kullandım. İkinci günün akşamında şarjı %30 seviyesinde düşmüştü. Hafif olması kullandıkça hoşuma gitmeye başladıktan sonra fareye iyice ısındım.

Batarya süresi nasıl?
Batarya süresi 200mAh olmasına rağmen yeterli. 1 haftadır akşamları 2K'da kullandım ve şarj seviyesi %15'e kadar düştü. (Sistemim desteklemediği için 8K'da kullanmıyorum.)

Ne kadar sürede şarj oluyor?
Ortalama 30 dakika içerisinde şarjı tamamen doluyor.

Bağlantı sorunları oluyor mu?
Hayır, bağlantı sorunu yaşamadım.

Mouse ağırlığı: 36 gram.

Sensör: PAW 3395.

Artıları:
  • Kutu içeriğinde 8K dongle bulunması
  • 8000Hz
  • 36 gram

Eksileri:
  • DPI ayarlamak için mouse üzerinde bir tuş yok, sadece driver üzerinden değiştirebilirsiniz.
  • Yan tuşları çok kaliteli değil, içe doğru göçecekmiş gibi bir hissiyatı var.

Kutu içeriği:
  • Mouse
  • Siyah örgülü kablo.
  • 8K dongle.
  • Skatez ve yan ve üste yapıştırılabilen padler.

Fotoğraflar:

Tuş sesleri:

VXE MAD R driver diye aratarak Driver'ı bulamayabilirsiniz, ATK V HUB diye aratmanız gerekiyor.

Driver güncel link:
https://drive.usercontent.google.com/download?id=1VdHbreC3UHQmFXLFy93XA8oW76BUOtBY&export=download&authuser=0

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce ATK F1 Pro mu yoksa bunu mu tercih etmeliyim çok arada kaldım.
Aralarında 500TL fiyat farkı var. F1 Pro'nun sensörü daha iyi, batarya süresi olarak da sanırım MAD R'den daha iyi durumda. Fiyat farkına değer gibi duruyor.
@495297 @WerBeastDu

Malzeme kalitesi de daha iyi olması lazım. 500₺'ye değer bence de.

Bir de bu fareyi buldum aradaki farklar neler acaba hangisi daha iyidir?

F1 Pro daha mantıklı; sensör, ağırlık ve raporlama hızı daha iyi.

Şarjı daha iyi gitmeye başladı gibi. Bu incelemeyi atmadan önce %100'e kadar doldurmuştum, şu an %50.

%10 kaldı, 21 eylülden beri 2K'da gayet iyi gitti şarjı.

Son düzenleme:

Hocam merhaba iyi sosyaller ürünün YouTube üzerinde birkaç tane videosu var düz zeminde oynama yapıyormuş acaba doğru mudur ürün siparişi verdim hala daha iptal etme imkanım var kullanıcı deneyiminizi güncel olarak paylaşabilir misiniz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bahsettiğim video.

Mouse padi kaldırıp masanın üstünde denedim öyle tuş sesi gibi bir ses yok, oynama da yapmıyor. İçinize sinmiyorsa yukarıda attığım ATK Blazing Sky F1 modeline de bakabilirsiniz. Dediğiniz sorun ben de yok ki varsa da önemsenecek bir şey değil bence.

Çok garip.

Mouse padi kaldırıp masanın üstünde denedim öyle tuş sesi gibi bir ses yok, oynama da yapmıyor.

Bu videoyu atan arkadaşlar neden böyle sorun yaşıyorlar acaba tık tık terazide değilmiş gibi oynama yapıyor çok ilginç. İnceleme makeleni okudum fakat başka bir sorum daha olacak daha kullanıcı şeklinde cevap verirsen elde duruş ve genel olarak kullanım performansı nasıl yandaki tuşlardan hariç eksi yönü var mı? Ve bu 8K olayı uygulamadan mı açılıyor R5 5600X besler mi daha önce hiç kullanmadım.

Tüm Hz ayarları uygulamadan yapılıyor, 8K ve 4K içim minimum 240Hz monitör olması gerektiği yazıyor. Ben 180Hz monitör ve R5 5600 ile kullanıyorum. 4K'ya aldığım zaman 4'ü görse de ortalama 3500 civarında çalışıyor testlerde. Tutuş olarak ilk başta mouse biraz büyük geldi ama elim büyük olduğu için rahat alıştım. Bu arada hangi rengini aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…