İnceleme VXE MAD R mouse

İlk defa inceleme konusu oluşturuyorum; hatalarım varsa kusura bakmayın. Kısa ve öz bir şekilde incelememi paylaşacağım.

Fareyi bu ayın 12'sinde Wraith üzerinden satın aldım, aynı şehirde olduğum için ertesi gün elime ulaştı. 105 gram kablolu bir Mouse'dan geçtiğim için ilk başlarda fareyi biraz garipsedim ve hissiyat olarak çok hoşuma gitmedi. Kısa sürede fareye alıştım ve 2 gün boyunca 2-4K aralığında biraz yoğun kullandım. İkinci günün akşamında şarjı %30 seviyesinde düşmüştü. Hafif olması kullandıkça hoşuma gitmeye başladıktan sonra fareye iyice ısındım.

Batarya süresi nasıl?
Batarya süresi 200mAh olmasına rağmen yeterli. 1 haftadır akşamları 2K'da kullandım ve şarj seviyesi %15'e kadar düştü. (Sistemim desteklemediği için 8K'da kullanmıyorum.)

Ne kadar sürede şarj oluyor?
Ortalama 30 dakika içerisinde şarjı tamamen doluyor.

Bağlantı sorunları oluyor mu?
Hayır, bağlantı sorunu yaşamadım.

Mouse ağırlığı: 36 gram.

Sensör: PAW 3395.

Artıları:
  • Kutu içeriğinde 8K dongle bulunması
  • 8000Hz
  • 36 gram

Eksileri:
  • DPI ayarlamak için mouse üzerinde bir tuş yok, sadece driver üzerinden değiştirebilirsiniz.
  • Yan tuşları çok kaliteli değil, içe doğru göçecekmiş gibi bir hissiyatı var.

Kutu içeriği:
  • Mouse
  • Siyah örgülü kablo.
  • 8K dongle.
  • Skatez ve yan ve üste yapıştırılabilen padler.

Fotoğraflar:
20240921_004829-min.jpg
20240921_004810-min.jpg
20240921_004844-min.jpg
mouse4.PNG
driver1.png
driver.PNG

Tuş sesleri:

VXE MAD R driver diye aratarak Driver'ı bulamayabilirsiniz, ATK V HUB diye aratmanız gerekiyor.

Driver güncel link:
https://drive.usercontent.google.com/download?id=1VdHbreC3UHQmFXLFy93XA8oW76BUOtBY&export=download&authuser=0

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı