İnceleme VXE MAD R mouse

Videolu anlatım için teşekkürler.
Belli ki bir sorun yok siyah modelini aldım malum beyaz çok leke tutabiliyor siyah modelini görmüştüm videolarda onda bir sorun olabilir sanırım ürünü wraitden aldım bir sorun olursa iade oluşturacağım. Bu arada ürünü kablolu şekilde kullanmak sanırım mümkün hiç denedin mi?

Evet kablolu kullanılabiliyor ancak en fazla 1K Hz destekliyor. Ben aldığım zaman siyah renk Wraith'de yoktu, siyah rengi almanız iyi olmuş. Şu anda yanlarına yapıştırdığım padler simsiyah. Kullanmaya başlamadan yapıştırmayın benim gibi, şimdi çıkarıp çıkarmama konusunda kararsızım.

Şu 1K Hz muhabbetini pek anlamadım Max 244 kullanıyoruz çok da fark etmeyiz sanırım o mevzuyu claw grip kullanıyorum eğer elimden kaymazda malzemeden dolayı muhtemelen yapıştırmam ürün geldiği zaman detaylı bilgiyi buradan aktarırım bilgiler için teşekkür ediyorum iyi sosyaller.

Kablosuz 8K'ya, kablolu olarak 1000hz'e kadar destekliyor.

İfadeler: aty
merhaba hocam bende mad r almak istiyorumda bataryası birz kafamı karıştırdı. 1-2k hz ile kullanımda bir haftayı çıkarır mı bazıları 2-3 gidiyor söylüyor?

merhaba hocam bende mad r almak istiyorumda bataryası birz kafamı karıştırdı. 1-2k hz ile kullanımda bir haftayı çıkarır mı bazıları 2-3 gidiyor söylüyor?
2K'da çıkarır diye düşünüyorum. Tabii yoğun kullanımda 3-4 gün sürmesi normal. Ben akşamları kullanıyorum genel olarak.

Bende dün akşam siyahını sipariş ettim. İndirime girmişti en çok önerilen model o oldu. Umarım beklentiyi karşılar.

Bende dün akşam siyahını sipariş ettim. İndirime girmişti en çok önerilen model o oldu. Umarım beklentiyi karşılar.

Hocam mouse nasıl bende almayı düşünüyorum monitörüm 280 Hz ekran kartım 3060 işlemcim Ryzen 5 5600X 8kyı destekler mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…