İnceleme VXE MAD R mouse

@zreixtt Üstten basınca bir gıcırdama yok bende, sadece sol taraftan bastırınca hafif içe görüyormuş gibi oluyor. Onun dışında bir sorun yok ki bu beni rahatsız etmiyor. 2.5 fiyatı yeni gördüm, bir ara 2100 civarındaydı. F/P durumu tartışılabilir. Akşam işten geldiğimde video atabilirim.

Sizce hangisi alinmali hocam 2.5k fiyati oldugu icin para havadanda gelmedigi icin kaliteli bir şey almak istiyor insan guzel bir oneriniz var mı pişman etmeyecek.

Sizce hangisi alinmali hocam 2.5k fiyati oldugu icin para havadanda gelmedigi icin kaliteli bir şey almak istiyor insan guzel bir oneriniz var mı pişman etmeyecek.
Son dönemdeki fiyatları pek bilmediğim için düzgün bir öneri yapamam. Bence bir konu oluşturup önerileri değerlendirin, alternatif olarak daha iyi mouselar olabilir. MAD R'nin en iyi yanı 40 gram olması. Alışınca baya rahat kullanılıyor.

mad r deniyecegim bende hic yoktan iyidir

MAD R deneyeceğim bende, hiç yoktan iyidir
Almışken siyahını almanı öneririm, ben ilk dönemlerinde aldım, siyah seçeneği yoktu. Yanlarına yapıştırdığim padlerin rengi değişti kısa sürede, tabii şimdi üstüne yapıştırdığım bir şey yok.

Tamam teşekkürler.

Video atabilir misiniz evdeyseniz?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…