İnceleme VXE MAD R mouse

Şimdiden hayırlı olsun. 2450 civarıydı sanırım fiyatı, 2600 olmuş. İdeali 2100-2200 civarı bence.

Indirim koduyla 2420 TL'ye falan geldi bana.

Şimdiden hayırlı olsun. 2450 civarıydı sanırım fiyatı, 2600 olmuş. İdeali 2100-2200 civarı bence.

Fare elime gecti gayet guzel hiçbir sorun yok 8K kullanimda sıkıntı cikarmadi saddece hafif oldugu icin alismasi zor ve benden dolayı mı bilmiyorum ama mousepadin ustunde surtunuyor gibi his var mousepadi en yakin zamanda degisicegim kalitesiiiz bir mouse pad.

Son düzenleme:
Skatezleri yapıştırdınız demi? Kaydırma hissiyatında bir sorun yaşamadım. Ağırlığına da kısa zamanda alışılıyor hatta sonradan daha ağır bir fareyi kullanmak garip hissettiriyor.

Skatezleri yapıştırdınız değil mi? Kaydırma hissiyatında bir sorun yaşamadım. Ağırlığına da kısa zamanda alışılıyor hatta sonradan daha ağır bir fareyi kullanmak garip hissettiriyor.

Skatezleri taktim benim mousepadimden kaynakli Trendyol'daki dandik mousepadlerden oldugu icin

Dandik mouse pad ile denediğimde takılmalar yaşıyordum bende. Parayı kıyıp kaliteli almak da fayda var.

Paraya kiyip Wraith'in mousepadlerrden alacağım herhalde. Ya da o kadar cok pahali olmayan sikintii cikarmayan bir mouse pad onerin varsa cok yardimci olursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…