İnceleme VXE MAD R mouse

2 tane buyuk skatezi taktim ama yan yana 4 tane kucuk skatezler var nereye takicagimi bilmedigim icin takmadim.
Onları bende bilmiyorum, resimde attığım gibi taktınız sanırım. Bu şekilde rahat bence.

Max 1k. Tum para fareye gittigi icin.
Wraith'tekilere bakılabilir, SS'in mouse padleri de güzel. Bilindik markalarda sorun olmaz diye düşünüyorum.

Onları bende bilmiyorum, resimde attığım gibi taktınız sanırım. Bu şekilde rahat bence.

Wraith'tekilere bakılabilir, SS'in mouse padleri de güzel. Bilindik markalarda sorun olmaz diye düşünüyorum.

Resimdekiler gibi taktim sensorun oldugu kismada taktim.

Siz hangi mousepadi kullaniyorsunuz?

hocam merhaba mesela ben oyunlada sinirlenince arasıra mouseyi sıkıyorum bunda yapsam kırılma yada bükülme olurmu

@kadirsen0606 Yani hafif mouse, malzeme kalitesi olarak çok kaliteli diyebileceğim bir mouse değil. Böyle bir durumda zarar görebilir, hassas olduğu için dikkat etmek gerek.

@kadirsen0606 Yani hafif mouse, malzeme kalitesi olarak çok kaliteli diyebileceğim bir mouse değil. Böyle bir durumda zarar görebilir, hassas olduğu için dikkat etmek gerek.

Hocam farenin sol ve sağ tuşlarının uçlarından normal bir şekilde veya yavaşça tıklayında ses ve hissiyat değişimi oluyor mu?

Hocam farenin sol ve sağ tuşlarının uçlarından normal bir şekilde veya yavaşça tıklayında ses ve hissiyat değişimi oluyor mu?
Bir tık daha tok bir ses oluyor, hissiyat olarak öyle aman aman bir fark hissedemedim ama uçtan basmak daha hoş geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…