VXE Mad R vs R1 Pro vs R1 Pro Max

WunLord

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle iyi sosyaller. Bu üç mouse arasında kaldım. R1 Pro Max'in batarya kapasitesi çok cazip geldi. Onun dışında pek de bir farkları yok gibi sizce hangisini tercih etmeliyim. Bir de bir sorum olacak mad r modelinin yazılımı sadece internet üzerinden mi kullanılabiliyor? Muhtemelen 1K Hz'de kullanacağım.

Mad r ın stoku gözükmüyor ama R1 Pro vs Pro Max arası var switch ve pil süresi farkı ayrıyeten mad r stoku olsa bile pil süresi oldukça düşük gözüküyor R1 Pro vs Pro Max arası fiyat farkı çok değil Pro Max daha mantıklı gibi.

Mad r ın stoku gözükmüyor ama R1 Pro vs Pro Max arası var switch ve pil süresi farkı ayrıyeten mad r stoku olsa bile pil süresi oldukça düşük gözüküyor R1 Pro vs Pro Max arası fiyat farkı çok değil Pro Max daha mantıklı gibi.

Cevabınız için teşekkürler. Mad r sadece 8K dongle ile geldiği için mantıklı sanırım ve biraz daha hafif ama hem 1K kullanacağım hem de bataryanın kapasitesinin yüksek olması daha iyi olacaktır benim için.

Cevabınız için teşekkürler. Mad r sadece 8K dongle ile geldiği için mantıklı sanırım ve biraz daha hafif ama hem 1K kullanacağım hem de bataryanın kapasitesinin yüksek olması daha iyi olacaktır benim için.

Ne yaptın hocam bende düşünüyorum da.

Ne yaptın hocam bende düşünüyorum da.

Hocam benim şu an kullandığım farede hiçbir sorun olmadığı için almaktan vazgeçtim onun yerine gamepad aldım. Fakat şu an kablosuz mouse almak istiyorsanız VXE Mad R ön sipariş ile 2450TL, VXE R1 Pro Max 2000TL. Aralarındaki fark ne diye soracak olursanız; VXE Mad R 8K Hz dongle ile birlikte geliyor, ağırlığı 34 gram ve bataryası 200mAh, VXE R1 Pro Max ise 1K Hz dongle ile geliyor, 54 gram ve 500mAh. Hangi özellik sizin için önemli ise ona göre tercih yapmanızı öneririm.

Hz ne gibi katkısı olur hocam çok bilgim yok. Özelliklerinden daha çok kaliteli olması uzun süre götürmesini ve FPS oyunlarda sıkıntı çıkarmaması daha iyi benim için.

Hz ne gibi katkısı olur hocam çok bilgim yok. Özelliklerinden daha çok kaliteli olması uzun süre götürmesini ve FPS oyunlarda sıkıntı çıkarmaması daha iyi benim için.

Hocam Hz'in çok bir farkı olmadığını söylüyorlar genel olarak ve zaten 8K Hz kullanmak için iyi bir sisteme sahip olmanız gerekiyor hem de şarjı çok çabuk bitiriyor. Daha hafif olsun şarj benim için çok önemli değil diyorsanız VXE mad r öneririm, ağırlık çok da fark etmez şarj daha uzun gitsin diyorsanız VXE R1 Pro Max alın derim.
İki mouseunda sensör ve Mcu'ları aynı ve üst düzey o yüzden herhangi kasma donma gibi bir sorun olmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı