Normalde Mad R derdim fiyat farkından ötürü. Lakin Gaming.gen.tr çok iyi fiyattan satıyor Scyrox ürünlerini.
Kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı. Peak performance kısmı uygulamada var sanırım. Ben tarayıcı üzerindeki online yazılımı kullanıyorum. Competitive mod ve motion sync açık dursun yeterli tam performans için. Debounce kısmı ise çift tıklamalarının önüne geçmek için. Bende 0 olarak duruyor henüz çift tıklama yapmadı hiç, 0 ile 4 arası bir değer de kalabilir. Sorun olmazTeşekkürler yorumun için. Umarım ürün elime ulaştığında herhangi bir sorun ile karşılaşmam.
Ürün bugün elime ulaştı yaklaşık 1-2 saat gibi bir süre içinde kullandım 1-2 içinde yaşadığım deneyimleri anlatacağım.
Mouse oldukca hafif mouse pad üzerinde çok rahat bir şekilde kayıyor(mouse Pad'in kalitesi de fark yaratabilir)switch sesleri oldukça soft bir ses yani etraftakileri rahatsız edeceğini sanmıyorum. Eğer daha önce hafif bir mouse kullanmadıysanız alışmanız biraz uzun sürebilir. Genel olarak hiçbir sorun yok bu bütçede alınabilecek en iyi mouse olduğunu düşünüyorum.
Bir sorum daha olacak driver ın içinde peak performance ve debounce time diye seçenekler var o seçenekler kaç olmalı?
Kusura bakmayın geç gördüm mesajınızı. Peak performance kısmı uygulamada var sanırım. Ben tarayıcı üzerindeki Online yazılımı kullanıyorum.competitive mod ve Motion Sync açık dursun yeterli tam performans için. Debounce kısmı ise çift tıklamalarının önüne geçmek için. Bende 0 olarak duruyor henüz çift tıklama yapmadı hiç, 0 ile 4 arası bir değer de kalabilir. Sorun olmaz.
Teşekkürler yorumun için. Umarım ürün elime ulaştığında herhangi bir sorun ile karşılaşmam.
Ürün bugün elime ulaştı yaklaşık 1-2 saat gibi bir süre içinde kullandım 1-2 içinde yaşadığım deneyimleri anlatacağım.
Mouse oldukca hafif mouse pad üzerinde çok rahat bir şekilde kayıyor(mouse Pad'in kalitesi de fark yaratabilir)switch sesleri oldukça soft bir ses yani etraftakileri rahatsız edeceğini sanmıyorum. Eğer daha önce hafif bir mouse kullanmadıysanız alışmanız biraz uzun sürebilir. Genel olarak hiçbir sorun yok bu bütçede alınabilecek en iyi mouse olduğunu düşünüyorum.
Bir sorum daha olacak driver ın içinde peak performance ve debounce time diye seçenekler var o seçenekler kaç olmalı?
Memnun musun v6'dan almayı düşünüyorum bende 3K bütçeme en uyun mouse V6 görünüyor
Memnun musun v6'dan almayı düşünüyorum bende 3K bütçeme en uyun mouse V6 görünüyor.
Scyrox yerine MCHOSE L7 Pro 8K Hz Siyah Kablosuz Gaming Mouse (MC-L7-4) öneririm.
Memnunum yaklaşık 1-2 aydır kullanıyorum herhangi bir sorun ile karşılaşmadım.
Neden peki bilgilendirir misin?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.