VXE R1 dongle çalışmıyor

Dongle hala gözükmüyor 2.4 GHz güncellmeyi denedim direkt PC algılamıyor dongle ı kafayı yiyeceğim gece gece ama çok iyi fikir verdin sağ ol + inşallah Wraith geridöner,

Ben kullanmıyorum da arkadaşta vardı, ona sordum.

Bu attığım kısım var dedi bende.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Videonun attığım dakikasında gösteriyor kral nerede olduğunu. O kısımda yok mu sende repair seçenekleri?

1748539386121.png

Sorun bundan kaynaklı bununla alakalı bir şey bulmadım Wraith döndü detaylı anlatmamı falan istediler mail falan gönderdim videosunu gönderdim dönüt bekliyorum.

Dongle hala gözükmüyor 2.4 GHz güncellmeyi denedim direkt PC algılamıyor dongle ı kafayı yiyeceğim gece gece ama çok iyi fikir verdin sağ ol + inşallah Wraith geridöner,

Eki Görüntüle 2501345

Sorun bundan kaynaklı bununla alakalı bir şey bulmadım Wraith döndü detaylı anlatmamı falan istediler mail falan gönderdim videosunu gönderdim dönüt bekliyorum.
Silip yüklemeyi denedin mi kral?

Microsoft'un forumuna baktım Technopat'a baktım bütün yolları denedim antivirüs bile çalıştırdım yok. Bu da Wraith'e attığım mail.

1748539624656.png

benden bu detayları istediler bende her detayı attım videoya kadar

Microsoft'un forumuna baktım Technopat'a baktım bütün yolları denedim antivirüs bile çalıştırdım yok. Bu da Wraith'e attığım mail.

Eki Görüntüle 2501347
benden bu detayları istediler bende her detayı attım videoya kadar
Aklıma başka çözüm gelmedi ya, her şeyi denemişsin gibi zaten. Wraith ne diyecek bakalım.

Aynı şey şu an benim de başıma geliyor uğraşıp duruyorum ama bir türlü çözemedim.

Wraith'den aldığım VXE Dragonfly R1 modeli dün elime ulaştı, dün akşamdan beri gece hariç aktif olarak kullanıyorum ve bizzat bir sorun yaşamadım. Ama yaklaşık yarım saat önce dongle bir anda çalışmamaya başladı. Her türlü USB-a girişini denedim ama hayır çalışmıyor, sadece kablolu ve Bluetooth üzerinden çalışıyor. Belki "bilgisayar algılamamıştır." deyip başka bir bilgisayarda daha denedim ama sonuç aynı. Dongle'da görünür bir sorun yok. Çok fazla kurcalamak istemedim ve direkt buraya yazdım destek bekliyorum.
sende Windows kaç var 11mi

Son düzenleme:
Aynı şey şu an benim de başıma geliyor uğraşıp duruyorum ama bir türlü çözemedim.

sende Windows kaç var 11mi
kral windows 11 bi laptopta aynı durumun benzeri dün tekrar başıma geldi garantiye göndermeden önce laptopta pcde aldığım hatayı alıyodum dongle kesin bozuktu yani garantiye gönderdim gayet düzgün bi şekilde yanıtladılar ben video falan atmıştım zaten yani ilk olarak garantiye gönder gayet iyi yaklaştılar saolsunlar dün yaşadığım sorunda usb çoklayıcıda hem mousenin şarj kablosu hemde dongle ı bulunuyodu ikisini aynı yere takınca kafayı yemiş mouse çoklayıcı çıkarıp farklı bi slota taktım öyle düzeldi tabi o anki stresle nasıl ysptığımı hatırlamıyorum ama çoklayıcıdaki bütün kabloları çıkardım sonra dediğim gibi farklı bi slota taktım sonra eski haline döndü bunu eğer çoklayıcıya falan takılı değilse direkt garantiye gönder+ mouseunu olabildiğince şarjdayken 2.4 ghzde kullanma dongle ı çıkar kablolu takıl şarj olunca dönersin dongle a mouse hem kablolu hem kablosuz kullanılabildiğinden kafayı yiyo çünkü kabloyu takınca ayrı kablosuz kullanınca ayrı algılıyo bilgisayar onu umarım anlatabilmişimdir anlamadığın bişey olursa yaz ve durumu wraithe anlat gayet iyi müşteri hizmetleri ve servisleri

+ e mail örneğini atmışım ona göz atabilirsin

Technopat Haberler

Geri
Yukarı