VXE R1 Pro Max double click yapıyor

theorder21

Hectopat
Switch mi aşırı hassas yoksa benimkinde mi bir problem var anlamadim. Tusa bastiktan sonra parmagimi tam cekmeden hafif kaldirinca birkac kez daha basiyor kendiliginden. Ms'i falan dusurdum ama cozulmedi, Switch'ini desgistirmek zorunda miyim? Eski Mouse'umun Switch'ini takarsam ne olur sizce? Hiç daha once bir farenin icini bile acmadim.

Bilemiyorum artık. Ben de sert davrandığımı düşünmüyorum ama daha da dikkat etmek gerekiyor. Ucuz mal değil sonuçta. Ürün bugün elime ulaştı. Double click testini de yaptım. Şuanlık herhangi bir sorun yok. Switchler hakkında kalitesiz veya çok hassas diyen arkadaşları görmüştüm. Umarım belli bir süre tekrar böyle bir sorunla kaşılaşmayız.
Hocam geçtiğimiz günlerde toplam 2 defa yine kendi kendine bırakma sorunu yaşadım. Artık napacağım bilmiyorum. Böyle bi süre kullanıp kendim switch mi değiştirsem ? Ama yine düzeleceğinin bir garantisi yok gibi. Of

Çok geçmiş olsun. Hassaslık falan değil bu switchleri bayağı tırt galiba. Bende şimdilik bir sıkıntı yok. Her kullanım sonrasında double click testi yapıyorum paranoyağa bağladım. Bayram sonrasında kesinlikle Wraith ile iletişime geçmenizi öneririm. Garanti kapsamında switch değişiminde farklı bir switch takılma imkanı varsa iyi olabilir. Eğer yoksa kendi imkanlarınızla en kötü bir bilgisayarcıya götürerek yaptırmayı deneyebilirsiniz. Tabii ikinci yöntemin garanti dışına çıkıp çıkmaması da önemli. Gönderilen ikinci farede de aynı sorunun olması çok büyük şanssızlık hocam. Bu sorunu yaşayanların sadece bizimle sınırlı olduğunu düşünmüyorum.

Hocam geçtiğimiz günlerde toplam 2 defa yine kendi kendine bırakma sorunu yaşadım. Artık ne yapacağım bilmiyorum. Böyle bir süre kullanıp kendim switch mi değiştirsem? Ama yine düzeleceğinin bir garantisi yok gibi. Of

Hocam büyük ihtimal PCB'de sorun var. Size önerim para iadesi alıp Darmoshark M3S Max almanız.

Çok geçmiş olsun. Hassaslık falan değil bu switchleri bayağı tırt galiba. Bende şimdilik bir sıkıntı yok. Her kullanım sonrasında double click testi yapıyorum paranoyağa bağladım. Bayram sonrasında kesinlikle Wraith ile iletişime geçmenizi öneririm. Garanti kapsamında switch değişiminde farklı bir switch takılma imkanı varsa iyi olabilir. Eğer yoksa kendi imkanlarınızla en kötü bir bilgisayarcıya götürerek yaptırmayı deneyebilirsiniz. Tabii ikinci yöntemin garanti dışına çıkıp çıkmaması da önemli. Gönderilen ikinci farede de aynı sorunun olması çok büyük şanssızlık hocam. Bu sorunu yaşayanların sadece bizimle sınırlı olduğunu düşünmüyorum.
Switch değişimini kendim de yapabilirim ancak garanti dışı kalır muhtmelen. Üst üste 2 farklı üründe de aynı sorunu yaşamam gerçekten çok can sıkıcı. Reddit'te bazıları switch kaynaklı olduğunu söylemiş, switch'i temizledikten sonra sorunun bir süreliğine düzeldiğini belirtmiş. İade edip farklı bir mouse'a da yönelebilirim belki ama switch konusu dışında bir sorunu görmedim, bu olayı yaşamasaydım gerçekten harika mouse.
Hocam büyük ihtimal PCB'de sorun var. Size önerim para iadesi alıp Darmoshark M3S Max almanız.

Switch değişimini kendim de yapabilirim ancak garanti dışı kalır muhtmelen. Üst üste 2 farklı üründe de aynı sorunu yaşamam gerçekten çok can sıkıcı. Reddit'te bazıları switch kaynaklı olduğunu söylemiş, Switch'i temizledikten sonra sorunun bir süreliğine düzeldiğini belirtmiş. İade edip farklı bir fareye da yönelebilirim belki ama switch konusu dışında bir sorunu görmedim, bu olayı yaşamasaydım gerçekten harika mouse.

Ben sormuştum garanti dışı kalıyor hocam

Ben sormuştum garanti dışı kalıyor hocam

Şimdi bir de iade edebilecek miyim acaba öyle de bir sorun var. İade alırlarsa aslında bütçe arttırıp Pulsar X2 V2 alınabilir gibi geldi bana. Çok araştırmadım ama optik switchleri varmış. Uzun süre sorun çıkarmaz herhalde.

Şimdi bir de iade edebilecek miyim acaba öyle de bir sorun var. İade alırlarsa aslında bütçe arttırıp Pulsar X2 V2 alınabilir gibi geldi bana. Çok araştırmadım ama optik switchleri varmış. Uzun süre sorun çıkarmaz herhalde.

Optiklerde genelde sorun çıkmaz hocam alınabilir. İade almazlar ise şikayet edersin sorun yok

Az önce yine hocam deli gibi yaşadım aynı olayı. Gerçekten çok ilginç. Umarım switch kaynaklıdır da mouse un devresinde vb. kronik bir sorun yoktur. İade edebilirsem Pulsar X2 V2 geçebilirim gibi duruyor.

Az önce yine hocam deli gibi yaşadım aynı olayı. Gerçekten çok ilginç. Umarım switch kaynaklıdır da mouse un devresinde vb. kronik bir sorun yoktur. İade edebilirsem Pulsar X2 V2 geçebilirim gibi duruyor.

Hocam bende var switchleri hatta 2 tanesini 1 hafta önce sattım. Alıcı hala fark etmedi etseydi bana feci şeyler yapardı :D. Büyük ihtimal PCB hatalı.

Hocam bende var switchleri hatta 2 tanesini 1 hafta önce sattım. Alıcı hala fark etmedi etseydi bana feci şeyler yapardı :D. Büyük ihtimal PCB hatalı.
Öyle ise iade etmekten başka seçenek yok ama pcb nin de hatalı olma olasılığı düşük bence. Artık iade etmeyi deneyeceğim yapacak bir şey yok

Hocam geçen göndermiştim fareyi şimdi yine ürün kusurlu denmiş ve değişim veya iade seçeneği sundular. İade edip farklı bir mouse bakacağım. Yine bahsettiğim gibi aklımda Pulsar X2V2 vardı, dermoshark m3s Max vb. Gibi başka önerileriniz varsa iyi olabilir. Gerçi konu da iyice hortladı buradan devam etmesek iyi de olabilir gibi :d

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı