Çözüldü VXE R1 Pro nasıl şarj edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Emirıw

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar VXE R1 Pro aldım uzun süre gitmesini istiyorum ona göre kullanım tavsiyesi verebilir misiniz? Uzatma kablosu ve ucunda dongle takılı, dongle ı çıkartıp mouse yi mi takayım uzatma kablosuna, kablo kasaya bağlı direkt kasadan mı şarj edeyim yoksa şarj başlığı bulup prize mi takayım? Priz zahmetli olur direkt kasadan şarj etmem daha iyi olur ama en iyisini siz bilirsiniz. Şarj olurken bu arada kullanmam sakıncalı sanırım batarya sağlığı için? Biraz hızlı yardımcı olur musunuz? Bitmek üzere.😄

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
4K olanı demiyorum zaten, bir tane dongle, 1 tane 2,4GHz alici, 1 tane de uzatma kasaya bağlama kablosu çıkar. Gordugum kadarıyla zaten kablolar birlesik geliyor, birini kasanın herhangi bir USB giris yerine takacaksin, donglenin arkasinda olan kucuk girişi de mousea takacaksin. Şarj olurken vesaire kullanmada da herhangi bir problem olmaz. Dilediğin gibi kullan.
Uzatma kablosunun bir ucunu kasaya bir ucune dongle arkasina baglayacaksin. Dongle taktiğin kucuk UCL'u seyi de farenin önüne takacaksin.

Kanka 4K dongle yok onu kastediyorsun, normal USB'sini direkt kasaya takınca kopma oluyor o yüzden uzatma kablosuyla yakınına getiriyorum. Şarjı direkt kasadan yapıyorum şarj olurkende dokunmuyorum mouse bittiğinde zaten yeşil yanacakmış doğru değil mi sıkıntı yok.

4K olanı demiyorum zaten, bir tane dongle, 1 tane 2,4GHz alici, 1 tane de uzatma kasaya bağlama kablosu çıkar. Gordugum kadarıyla zaten kablolar birlesik geliyor, birini kasanın herhangi bir USB giris yerine takacaksin, donglenin arkasinda olan kucuk girişi de mousea takacaksin. Şarj olurken vesaire kullanmada da herhangi bir problem olmaz. Dilediğin gibi kullan.

Çözüm
Uzatma kablosunun bir ucunu kasaya bir ucune dongle arkasina baglayacaksin. Dongle taktiğin kucuk UCL'u seyi de farenin önüne takacaksin.

4K olanı demiyorum zaten, bir tane dongle, 1 tane 2, 4GHz alici, 1 tane de uzatma kasaya bağlama kablosu çıkar. Gordugum kadarıyla zaten kablolar birlesik geliyor, birini kasanın herhangi bir USB giris yerine takacaksin, donglenin arkasinda olan kucuk girişi de fareye takacaksin. Şarj olurken vesaire kullanmada da herhangi bir problem olmaz. Dilediğin gibi kullan.

Tekrar tekrar okumayla anladım yazım yanlışı yapmışsınız. Dediğiniz gibi yaptım şarj ederken yine de 10 dakikada fulleniyor şarj olurken kullanmam ben, bir sorum daha olacak 30 20 olduğunda mı takayım şarja yoksa 5'lere kadar kırmızı ışık yanana kadar bekleyim mi, 50 60 da şarja takma falan sıkıntı çıkarır mı?

Tekrar tekrar okumayla anladım yazım yanlışı yapmışsınız. Dediğiniz gibi yaptım şarj ederken yine de 10 dakikada fulleniyor şarj olurken kullanmam ben, bir sorum daha olacak 30 20 olduğunda mı takayım şarja yoksa 5'lere kadar kırmızı ışık yanana kadar bekleyim mi, 50 60 da şarja takma falan sıkıntı çıkarır mı?
Ufak tefek anlasma problemleri oldu sonucta anlamissiniz veyahut zaten yapmışsınız. 20 altina dusurmemeyi oneriyolar genelde, ben pek de umursamiyorum cunku ciddi etkiledigini düşünmüyorum. 20de takip 80 veyahut 100de cikarabilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı