İnceleme VXE R1 Pro

Hayırlısı hocam. Elinize tam oturan kaliteli bir mouse en iyisidir. Bana da Razer V3 Pro falan önerdilerde hayvan gibi büyük bir mouse benim için. Mümkünse benzer boyutlarda mouse bulup onu bir teknoloji marketinde deneyin. Ben mesela vatandaki bir fareyi bulmuştum SteelSeries için. Elime oturmuştu.

Merhaba hocam bugün ürünü sipariş vermeyi düşünüyorum VXE R1 Pro Max olanını acaba uzun kullanım tecrübelerinizi alabilir miyim oyun oynarken herhangi bir takılma yapıyor mu mesela benim iade ettiğim Attack Shark X6 da Valorant'ta bazen takılma yapıyordu o yüzden iade ettim ve kaliteli bir mouse almak istedim bunu 3 aydır düşünüyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Takılma vs yok 6 aydır kullanıyorum. Stokta varsa Pro Max yerine Pro öneririm çünkü switchleri daha iyi.

Takılma vs yok 6 aydır kullanıyorum. Stokta varsa Pro Max yerine Pro öneririm çünkü switchleri daha iyi.

Aralarında şu an 100 TL fiyat farkı var indirimden dolayı ve R1 Pro stokta yok.
Bataryasını switchlerden daha önemsiyorum belki ileride switch değişimi yapabilirim daha önce dandik mouselarda yaptım.
Bu arada hızlı cevap için teşekkür ederim.

O zaman gayet iyi mousedur. Yazılımı da Çinli üretici yazılımı gibi değil gayet iyi hatta yazılım yüklemek istemezsen kendi web sitesi üzerinden de mouse ayarlarını değişebiliyorsun o özelliği de iyi. Switch debounce time 0ms yapmayı ve performance moda almaya unutma. Kaplaması vs. de özellikle iyi.

VXE mad r diye bir mouse daha var acaba VXE R1 Pro Max mi VXE mad r mi daha iyidir.

Çok çok memnunum. 1 defa baglantıyı kesti sadece tak çıkar yapınca düzeldi tavsiye ederim.

Hocam bende dün aldımda dongle ile mouse birbirine bağlanmıyor zaman aşımına uğradı diyor nasıl çözerim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…