İnceleme VXE R1 Pro

Mükkkemmel mouse ben 1 yıldır kullanıyorum bilgisayarımla birlikte satmıştım tereddüt etmeden alın derim.

Ürünü hala kullanıyor musunuz bir soru sormak istiyorum uzun süre kullanmış birkaç kişiye sordum kliklerin eskisi kadar tok ve sert olmadığından bahsettiler sizde bu durum böyle mi?

Ürünü hala kullanıyor musunuz bir soru sormak istiyorum uzun süre kullanmış birkaç kişiye sordum kliklerin eskisi kadar tok ve sert olmadığından bahsettiler sizde bu durum böyle mi?

İlk aldığım gibi mükemmel 2 tane almıştım birini sattım diğeri duruyor Wraith'le iletişime geçerseniz yardımcı oluyorlar.

İlk aldığım gibi mükemmel 2 tane almıştım birini sattım diğeri duruyor Wraith'le iletişime geçerseniz yardımcı oluyorlar.
Sağ olun benim sorduğum kişi se+ modelini kullanıyormuş dediğine göre ben pro modelini alacağım.

2024 Mayıs ayından beri düzenli olarak Pro modelini kullanıyorum ve böyle bir sorunum yok. Bütçeniz artarsa Scyrox V6 öneririm yoksa R1 Pro çok iyi fiyatına göre.

Öyle bir problem yaşamadım. Hala ilk günkü gibi kaliteli.

2024 Mayıs ayından beri düzenli olarak Pro modelini kullanıyorum ve böyle bir sorunum yok. Bütçeniz artarsa Scyrox V6 öneririm yoksa R1 Pro çok iyi fiyatına göre.
O kadar çıkmıyor r1pro alacağım.

İlk sayfada ürünümde DPI sapması var demişsinizde ne kadarlık bir şey var veya halen devam ediyor mu yazabilir misiniz?

Son düzenleme:
İlk sayfada ürünümde DPI sapması var demişsiniz de ne kadarlık bir şey var veya halen devam ediyor mu yazabilir misiniz?
Profesyonel bir cihazım olmadığı için ne kadar saptığını kestiremem tahmini 100-200 ama globaldeki yorumlarda böyle bir durum söz konusu değil yani hiç buna benzer bir yorum görmedim Reddit'te vs. o yüzden üstünde durulacak bir konu değil.

Peki bu durumda servise yollama gibi bi hakkımız var mı, çünkü globalde yaşanmamış bu bir problem arıza olmalı.

Peki bu durumda servise yollama gibi bi hakkımız var mı, çünkü globalde yaşanmamış bu bir problem arıza olmalı.
Evet var. Ben yollamadım çünkü rahatsız etmedi sonra da hissetmedim bir daha. Belki de mouse hafif ve skatezleri eski moseumdan daha hızlı diye öyle hissettirdi bilemem bunu ölçecek aletim olmadığı için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…