İnceleme VXE R1 Pro

Merhaba AJ159 Pro, incelediğiniz model ve furylevel Z1 arasında hangisini önerirsiniz.

Artı olarak VXE R1 ile Pro arasında çok fark var mı?

Bu mouse'u az önce sipariş geçtim fakat aklımda takılan birşey var. Dongle dediğiniz şeyi ayrı mı satın almak gerekiyor? O olmadan kablosuz olarak kullanamıyor muyuz?

Bu fareyi az önce sipariş geçtim fakat aklımda takılan bir şey var. Dongle dediğiniz şeyi ayrı mı satın almak gerekiyor? O olmadan kablosuz olarak kullanamıyor muyuz?

Dongle farenin Hz seviyesini arttırmaya yarar. Tamamen ayrı bir aksesuar. Kablosuzda kullanabilirsiniz kabloluda. Hiç fark etmez.

Dongle farenin Hz seviyesini arttırmaya yarar. Tamamen ayrı bir aksesuar. Kablosuzda kullanabilirsiniz kabloluda. Hiç fark etmez.
Zaten şu an stokta kalmamış. Çok bişey fark ettirir mi bilmiyorum. Belki ilerleyen zamanlarda alırım. Zowie S2'den geçeceğim bu mouse'a, inşallah küçük gelmez elime.

İyi akşamlar Furylevel Z1 mi ile VXE R1 Pro arasında kaldım. Sanırsam en net farklar pil ile mcu Furylevel beken BK3633 kullanıyor + 450 mAh VXE R1 Pro ise nordic52840 kullanıyor + 250 mAh sorum şu nordic52840 işlemci için o kadar fiyat farkına değer mi?

R1 pro alma bana kalırsa mad r veya atk f1 al 3. haftadan qc sorunları başlamıştı bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…