İnceleme VXE R1 Pro

Hocam dün baktığımda en son 2700 TL'ydi şu an 2500'e düşmüş sakın kaçırma.

Hocam mouse inceleme videolarına baktım yorumlarına baktım kağıt üzerinde özelliklerine baktım bir yeri hariç harika bir mouse skateleri kötü olduğundan sürtünme yaşanabiliyormuş 2500 TL + 200 300 TL skatelere verince bir anlamı kalmıyor ama cidden harika bir mouse bilemiyorum kafayı yemek üzereyim cidden klavye alırkenki araştırmam ve klavye seçimim Max 3 4 gün sürdü ama farede şu an 2. haftamdayım bir yandan Furylevel Z1 alıp geçmek istiyorum bir yandan da daha iyisini alıp birkaç yıl rahat etmek istiyorum delireceğim.

Son düzenleme:
Skatez sıkıntı değil.
Pakette 24 tane var galibe öne iki arkaya 2 yapıştırsan 6 kere kullanabiliyorsun.

Merhaba efendim ben bu fareyi gördüm benim de çok hoşuma gitti almayı düşünüyorum oyun için kullanacağım sizce bu fiyata bu mouse mantıklı mıdır teşekkürler.

Alacak arkadaşlar Dragonfly, mad R, Scyrox, MCHOSE de bakabilirler. Bu saydıklarımdan 8K Hz destekli + dongle ile beraber satılan bile var. Kendim R1 Pro Max kullanıyorum şarj süresi vs gayet memnunum. Diğerlerini kullanmadım ama benzer fiyat aralığında ve 8K dongle ile geliyorlar diye bakmanızı öneririm daha fazla Hz istiyorsanız.

r1 pro max ve scyrox arasında kaldım sence hangisi daha iyidir

Elime tam oturuyor diye Pro Max almıştım çok memnunum.

Hocam ben de bugün Pro Max modelini sipariş ettim, üstte bir arkadaş Pro modelindeki switchlerin Pro Max modelindekinden daha iyi olduğunu söylemiş hiç sıkıntı yaşadın mı?

Hocam ben de bugün Pro Max modelini sipariş ettim, üstte bir arkadaş Pro modelindeki switchlerin Pro Max modelindekinden daha iyi olduğunu söylemiş hiç sıkıntı yaşadın mı?

Hiç sıkıntı yaşamadım hocam ben.

Ürünün tek sorunu ve bence büyük olay, mouseu kaldırıp indirdiğinde sert indirirsen (çok da sert değil o an oyunun heyecanı ile gayri ihtiyarı orta sertlikte indirirsen) ateş ediyor yani sol click basıyor. Bu sebeple çok kez kötü duruma düşürdü.

R1 Pro Max ve Scyrox arasında kaldım. Sence hangisi daha iyidir?

R1 Pro Max kullanıyorum memnunum alınır ancak artık bu fiyat bandında 8K fareler mevcut. Diğerini kullanmadım bir şey diyemem ama onun 8K Hz özelliği falan var o yüzden onu iyice araştırıp tercih edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…