Size gelen ürün kusurlu olabilir. Bende bir sorun yok. 5 aydır kullanıyorum.Merhaba elime bugün ulaştı fakat sayfalarda kaydırma yapamıyorum, bozuk mudur?
hocam ne oynuyorsunuz? VXE R1 almayı düşünüyorum pro'suz versiyonunu ve bazen sıkıntılı ürünler gönderiyor wraith diyolar. Ve mouse'tan memnun musunuz? (CS2 oynuyorum.)Size gelen ürün kusurlu olabilir. Bende bir sorun yok. 5 aydır kullanıyorum.
LoL oynuyorum genelde CS'de oynuyordum sorunu yok takılma falan hızlı kaydırınca o tarz durumlar yok şarjı 4-5 gün gidiyor. Kablodan hafif mouse. Kablo takıp oynamaya çalışınca kablo daha ağır kaçıyor garip bir his oluyor.Hocam ne oynuyorsunuz? VXE R1 almayı düşünüyorum Pro'suz versiyonunu ve bazen sıkıntılı ürünler gönderiyor Wraith diyorlar. Ve Mouse'tan memnun musunuz? (CS2 oynuyorum.)
Mouse'u aldım inşallah hayırlı olur.LoL oynuyorum genelde CS'de oynuyordum sorunu yok takılma falan hızlı kaydırınca o tarz durumlar yok şarjı 4-5 gün gidiyor. Kablodan hafif mouse. Kablo takıp oynamaya çalışınca kablo daha ağır kaçıyor garip bir his oluyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.